Sau oare nu poti sa-ti dai seama exact ceea ce simti fata de el. I-ai dat papucii pentru ca te simteai sufocata, insa puteai sa vbesti cu el si sa-i spui ca ti-ar placea sa faca ceva in leg cu asta.In fond e normal dupa o despartire sa iti mai fie dor de acea pers pentru ca totusi ati fost impreuna.Stai linistita ca nu esti dificila
Stiu cum este, aici se adevereste treaba cu "iti dai seama cat de mult tii la o persoana, atunci cand o pierzi". Se poate zice si ca esti o persoana dificila, adica ar fi trebuit sa te gandesti inainte cum te-ai simti fara el, dar fiind presata mereu de prezenta sa probabil ca n-ai putut realiza asta. Daca tu chiar tii la el si l-ai accepta indiferent de calitati si defecte, poti sa ii ceri o a doua sansa si daca este baiat ca lumea ti-o va oferi, daca tine la tine. Dar daca te vei simti sufocata, doar spune-i. E mult mai bine decat sa te desparti de el si saracul sa sufere, nestiind ce vina a avut. Asa sunt unii baieti, le place sa fie mereu cu persoana iubita, dar iti spun ca e mai dragut asa decat sa va vedeti o data pe luna pe motiv ca n-are el timp[si asta atunci cand minte, ca se intampla si sa fie ocupat]
Buna alle trebuia sa-i spui sa nu mai fie asa de lipicios, sa nu-i spui cuvantul sufocant, eu cred ca ai lasat sa plece un baiat care te iubea
drumurile întreabă: