Ma duc sa imi iau un litru de apa si dupa promit ca citesc tot .
Posibila ezitare putea fi si din teama ca nu vei fi la nivelul asteptarilor lui sau ca nu mai arati cum arata-i.
Mai departe.
Vai cat de dulce, te'ai atasat de o persoana fara sa o vezi.
Si mie mi s-a intamplat si a fost o dragoste nebuna pe internet.
Mai departe.
Termina cu studiile si dupa vezi unde iti poti gasi mai simplu un serviciu.
Alege cu capu nu cu inima. Dragostea mai poate astepta, daca el te va lasa tu ce faci? Ramai de izbeliste fara studii?
Colega din banca de langa mine si-o dat bac-u si acum si-o facut bagajele si pleca la iubitu ei in Italia, e asemanatoare cu a ta povestea nu stiu daca e chiar asa desprinsa din filme, raspunsul ei la intrebarea ce ti-o spus dupa ce o vorbit cu el au fost si citez:
"- Ca ma asteapta " si vocea ei s-a inmuiat.
peste 3 zile are avion azi o anunta pe maica-sa ca pleaca, repet,
o anunta. NU isi cere voie, ci o anunta ca pleaca luni.
P.S daca ratezi asta e bai.
Oauuu...fff frumoasa e povestea ta.eu zic sa te duci la el, facultatea o poti face si acolo.cred cu e greu pentru am2 sa stati desp atata timp.fa cum crezi ca e mai bine dar cel m imp cred ca e sa fiti impreuna.
PS : nu imi apare momentan raspunsul complet.
Posibila ezitare putea fi si din teama ca nu vei fi la nivelul asteptarilor lui sau ca nu mai arati cum arata-i.
Mai departe.
Vai cat de dulce, te'ai atasat de o persoana fara sa o vezi.
Si mie mi s-a intamplat si a fost o dragoste nebuna pe internet.
Mai departe.
Termina cu studiile si dupa vezi unde iti poti gasi mai simplu un serviciu.
Alege cu capu nu cu inima. Dragostea mai poate astepta, daca el te va lasa tu ce faci? Ramai de izbeliste fara studii?
Cred ca asta este, fara dar si poate cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care am auzit`o in viata mea! Eu as zice sa te duci la el, e evident ca te iubeste. Impreuna ati trai un basm! Esti o fata norocoasa si fi sigura ca ai gasit persoana potrivita! Bafta, oricare ar fi alegerea ta! :*
Esti constienta ca tu nu-l cunosti cu adevarat?
voi in 3 ani nu v-ati vazut decat 2 saptamani adunate...eu, sincer, m-am mutat cu ea dupa 6 ani de relatie( zi de zi impreuna) si tot mi-a fost greu.nu te arunca asa repede.du-te la el, stati o luna impreuna si vezi daca e ceea ce-ti doresti, daca nu, te intorci la facultatea ta, ca acolo nu vei putea face altceva decat menaj la babe in case.probabil ca ti-a zis ca nu vei fi nevoita sa muncesti niciodata dar astea-s baliverne care tin primele luni...deci n-ai viitorul asigurat, o sa faca ce vrea din tine pentru ca traiesti pe spatele lui (cum e sa-i ceri bani pentru tampoane sau chiloti sau farduri etc, trebuie sa recompensezi prin ceva nu?, o sa faci mancare si curatenie in casa dar tot degeaba)si cel mai frumos intr-o relatie e sa fie egalitate, armonie samd. deci ai grija.nu stiu catzi ani are el, dar tot aia e povestea, oricum sigur e mai mare ca tine.
Eu zic ca ar trebui sa iti termini facultatea la id si dupa aia poti sa stai cu el! asta e parerea mea! sper sa te ajute!
beausingurlamasamea întreabă: