Nu are importanta lungimea penisului ca sa satisfaci o fata, ci grosimea lui.
In orice caz, nici sperma nu ai, asa ca, ia o pauza de la aceste procupari, ca ai timp berechet sa te gandesti la sex, dupa 17-18 ani.
Faptul ca ai erectie matinala, nu inseamna ca esti capabil sa intretii un act sexual cu o fata.
Erectii au si bebelusii, dar numai ca sa poate face pipi cu el.
Daca te masturbezi, NU iti creste penisul. Posibil sa capeti vreo obisnuinta, iar cand dai de vreo domnisoara sa nu mai simti aceeasi placere.
Asa e la barbati dimineata, depinde de fiecare corp in parte. Informeaza te
Deci e ok ca dimineata penisul se scoala? (de la 11 ani incoace se tot intampla asta, in fiecare dimineata).
Multumesc, am o intrebare, daca masor penisul cu rigla (liniarul) si reiese 16 cm, inseamna ca penisul meu are 16 cm?
E ceva normal, depinde de fiecare om in parte. Daca vorbesti cu prietenii tai despre asta vei vedea ca majoritatea au aceasta ""problema""
Da. Se masoara in acelasi sistem, doar nu exista alti cm pentru penis
Daca te scoli tu nu e normal sa se scoale si dumnealui?
Sugerez sa nu iti incepi viata sexuala de la varsta asta.
Dimineata e normal sa iti fie treaza jucaria.
Ti se trezește cand o imbratisezi deoarece e ateactia fizica si sexuală dintre voi probabil.
Si consider ca depinde si de adancimea vaginului fetei pentru satisfacerea ei.
Ai grijă! Și fii cuminte.
Iti multumesc de raspuns.
Dimineata, am mai intrebat si alti prieteni si la ei e la fel.
Fata vrea sa intretina un act sexual cu mine si de aia intreb daca as satisface-o.
Si ultima intrebare, ce lungime ar trebui sa am la 13 ani? E ok 16 cm? Am inaltimea de 1, 72.
No hate dar esti prost la varsta ta ar trebui sa inveti nu sa faci prostii d-astea