| FluturasulVesel a întrebat:

Am cateva intrebari legate de sani :
1Ce fel de sani am? Dimineata sunt conici iar dupa amiaza se vad sfarcurile bine!
2 E bine daca folosesc Medicket Versi atunci cand ma spal? Mie mi-a dat dermatologu ca aveam o problema. E ok?
Si 3 ii mai altfel! Eu sunt o fata care are soldurile mai marisoare si sani la fel! Sunt cea mai mare din clasa si am si cei mai mari sani! Colegele ma intreaba daca port sutien! Dc toate se uita atent la sani mei? Or fi geloase?
Multumesc pentru ajutor si sper cai buna categoria!

Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

Fiindca asa sunt fetele in perioada in care incep sa le creasca, chiar si dupa, compara mereu. :))
Stiu ca si eu in generala, ma uitam la 2 colege ca ii aveau mult mai mari ca ai me si incepusera sa creasca mai devreme. Copilarii =))
http://www.libertatea.ro/......to-1307710

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Forma cat si marimea sanilor tai este de fapt o enigma si poate fi imaginata doar si vazuta efectiv doar cu ochii mintii. Un bust frumos si bine dezvoltat atrage privirile indiferent daca respectiva persoana este fata dar mai ales daca este baiat. Forma de "vulcan activ" cu sfarcuri vizibile si bine conturate care efectiv impung bluzitele reprezinta o imagine demna de invidiat de colegele tale. Probabil ca sunt invidioase fiindca ele nu se pot mandri cu asemenea minunatii mai ales daca sanii tai sunt tari si fermi si nu este nevoie de sutien pentru a-si pastra forma. Poti fi foarte fericita si multumita ca esti dotata cu sani perfecti si minunati. happy big grin

| CuriousStuff a răspuns:

Pana nu primesti raspunsuri cu "Ne trebuie poze ca sa iti zice" o sa iti spun eu ca nu prea exista tipare pentru sani, se pot clasifica oarecum dar nu prea vad rostul.
Poate nu chiar geloase... Dar na, atrag atentia mai ales daca esti singura din clasa.

| Enertx a răspuns:

Ai pus niste intrebari foarte grele, sunt doctor Motanasu de la o clinica foarte cunoscuta *lennys face*. Este o forma rara de tatemarivreausavad din pacate trebuie sa imi trimiti niste poze detaliate cu sanii tai! Sa stii ca e posibil sa dai in probleme grave.

| FluturasulVesel explică (pentru Enertx):

De ce as putea avea probleme?

| Enertx a răspuns (pentru FluturasulVesel):

Se pot lasa cu lucruri urate, trebuie neaparat sa imi dai cel putin 2 poze cu sanii tai pentru a vedea daca ai afectiuni conform bolii tatemarivreausavad,
Iti recomand sa ma iei in serios si sa trimiti cat mai rapid deoarece nu e de joaca cu asta. Dr Motanasu.

| FluturasulVesel explică (pentru Enertx):

Te iau in serios dar nu-mi dai nici un motiv! Ce s-ar putea intampla? Si boala mai ii tatemarivreausavad? Tu inventezi lucrurile astea?

| Enertx a răspuns (pentru FluturasulVesel):

Nu inventez nimic! Nu este foarte mult timp de milogit. Boala se poate agrava foarte repede dintr-o stare care nu te poate afecta intr-o stare in care poate sa produca celule cancerigene care posibil sa dezvolte un cancer la san. Pentru binele tau fa-ti 2 poze la sani una sa fie din fata si alta din lateral si incarca-le pe un site de genu https://postimage.org/ si trimite-mi link-u! Dr Motanasu.