1. Dacă mă refuză, chiar dacă dă semne că mă place, a doua oară nu mai încerc şi nici nu accept dacă cumva după aia vine ea după mine.
Nu am nevoie de relaţii cu fete nehotărâte şi nu am nevoie de probleme inutile.
Mai incerci, evident, dar nu fi insistent.eu de multe am zis nu doar pentru a parea mai interesanta, si cand imi dadeam seama ca e gata sa renunte, ziceam da.bafta!
Eu i-am zis lui de 5 ori nu si dupa aia da si am o relatie cu el de 2 luni
Buna!
1. Daca m-a respins si observ in comportamentul ei ca nu ma place, nu mai incerc. Exact cum ai spus si tu dragoste cu forta nu se poate!
Daca mi-ar arata catusi de cat ca ma place, atunci poate ca as mai incerca.
2. Nu mi s-a intamplat asa ceva, dar daca mi s-ar fi intamplat iar in cele din urma am fi fost impreuna, totul ar fi depins de ea.
Sa ai o seara placuta!
La intrebarea nr 3:da, mi s-a intamplat sa refuz multi baieti dar nu am ajuns sa fiu cu ei dupa nenumarate "rugaminti"
de ce i-am refuzat? pe unul pentru ca sta cu toate fetele sa-si bata joc de ele(stiti la ce ma refer)si le face avansuri tuturor, nu numai mie...altul pentru ca nu ne potriveam deloc si au mai fost si altii care nu ma cunosteau asa cum sunt eu (stiti cum sunt unii baieti: daca vad o fata care le place se duc repede s-o intrebe.si poate ei nu au nimic in comun...am zis doar unii)
sper ca te-a ajutat vorbaria mea
bye:*