Bună!
Orice femeie cred că are nevoie de un bărbat care ştie ce face.
Fie dotat, fie mai puţin dotat important este felul în care ştie să te facă să te simţi bine.
O zi bună!
Pai, 1 - nu ne punem noi problema, il intrebam pe el, nu-i logic?
2 - virginitatea e mai putin importanta, oricum acum e si se duce.
3- daca tinem la el si ne place, nu conteaza daca e virgin, dotat sau experimentat.
1. Poate doar din curiozitate .
2. Daca e virgin: nu are experienta, dar e ok pentru acea fata, sa se stie "prima")
Daca nu e virgin, e ok, are mai multa experienta, dar mai e si teama de bolile cu transmitere sexuala, mai ales daca a avut partenere cu astfel de boli
3. Intre b si c...nu prea pot sa aleg , dar sa zicem b . Conteaza mai mult sa-mi placa baiatul.
Hai să-ţi explic o chestie.
Orice fată vrea să i-o tragă unu experimentat. Nu un virgin. Bineînţeles că nu mai contează dacă e virgin sau nu în momentul în care băiatul pare că are experienţă(chiar dacă nu are) şi ştie cum să se joace cu butoanele fetei încât să trezească dorinţa ei de a face sex cu respectivul.
Singurele fete pentru care nu contează sunt ălea ce o fac pe bani. Le interesează să-şi ia banul şi atât.
1- nu ne punem problema numai daca fosta lui a avut vreo boala. 2-nici o fata nu vrea un iubit sai fie frica de sex.3-d sa fie frumos.
1. Eu, una, nu. La un moment dat, voi avea curiozitatea si il voi intreba.
2. Depinde de varstele lor.
3. Niciuna din cele trei variante.
1. Mie, sincer mi.ar plăcea ca partenerul da fie virgin.
2.As avea o părere mai buna despre cel virgin decât despre celalalt. Asa as stii ca as fii prima fata din viata sa. Si ca nu m.ar uita niciodată.
3.Nu ar conta atât timp cat îl iubesc.
Bananacantareata87 întreabă: