E normal sa se teama de necunoscut. Dar sunt si oameni in toata firea care refuza acest lucru si au o experienta sexuala bogata. Fiecare are conceptiile lui.
Nu.Nici acum nu mi se pare prea igienic sexul oral.Si mi-am inceput viata sexuala btw.
Pai da... cam asa e peste tot pot da un exemplu de zi cu zii... zici ca nu te urci in dacie pana nu observi ca si aia e masina ca tote celelalte si te duce unde vrei. normal ca ti se pare gretzos pana la cazul contrar vorba aia. cand te gandesti ca orice pers se ca**
Nu stiu ei amicii tai ce pierd daca vor refuza sa-i faca partenerei sa-i faca s. e. x. o.r.a.l. timp indelungat, aceasta se va simti aiurea si va crede ca partenerului îi este sila de organismul ei. Aceasta "activitate" este ca sarea si piperul intr-o relatie.
Nu stiu ce sa zic, poate e frumos, nu am incercat, dar cu siguranata nu o fac cu prietena mea si apoi sa ma sarute asta inseamna ca ma pup singur in..., nu crezi? hai sa fim sriosi nu, nu normal ca nu as face
Sexul oral primit si dat nu se compara cu sexul normal, eu personal am un top:1. oral 2.anal 3. normal
anonim_4396 întreabă: