| I'mPerfect(a)! a întrebat:

Am cativa prieteni virgini si acestia sustin ca sexul oral li se pare respingator/dezgustator. Eu cred ca ei vorbesc in necunostinta de cauza pentru ca nu au inca o viata sexuala. Voi ce spuneti, care ar fi cauza? Voi ati patit la fel inainte de a va incepe viata sexuala?

Răspuns Câştigător
lolita
| lolita a răspuns:

Exista doua tipuri de baieti cei care fac si cei care nu recunosc laughing

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E normal sa se teama de necunoscut. Dar sunt si oameni in toata firea care refuza acest lucru si au o experienta sexuala bogata. Fiecare are conceptiile lui.

| ShineMe a răspuns:

Nu.Nici acum nu mi se pare prea igienic sexul oral.Si mi-am inceput viata sexuala btw.

| daniDeeDee a răspuns:

Dap, asa faceam si eu... Eu! sa-i fac? Weak...si laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E numai din pricina unei false imoralitati afisate. N-ai cum sa stii ca nu-ti place daca n-ai incercat asa ceva.

| assus a răspuns:

Pai da... cam asa e peste totbig grin pot da un exemplu de zi cu zii... zici ca nu te urci in daciebig grin pana nu observi ca si aia e masina ca tote celelalte si te ducebig grin unde vrei. normal ca ti se pare gretzos pana la cazul contrarlaughing vorba aia. cand te gandesti ca orice pers se ca**

| gingasull a răspuns:

Nu stiu ei amicii tai ce pierd laughing daca vor refuza sa-i faca partenerei sa-i faca s. e. x. o.r.a.l. timp indelungat, aceasta se va simti aiurea si va crede ca partenerului îi este sila de organismul ei. Aceasta "activitate" este ca sarea si piperul intr-o relatie.

| myrazvy a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, poate e frumos, nu am incercat, dar cu siguranata nu o fac cu prietena mea si apoi sa ma sarute asta inseamna ca ma pup singur in..., nu crezi? hai sa fim sriosi nu, nu normal ca nu as face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Myrazvy e mult mai bine decit pe altul.

| deel a răspuns:

E oribil! are dreptate

| vampirika a răspuns:

****, pisat, mazga,... picioare taiete!
=]]]]
laughing

| daniDeeDee a răspuns:

Sex oral la vitezaaaaaaaaaaaaaa... cu Fernando laughing

| bisnitarpunctcom a răspuns:

Sexul oral primit si dat nu se compara cu sexul normal, eu personal am un top:1. oral 2.anal 3. normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E la fel de normal ca si sexul...normal. si pentru fete si pentru baieti...