Sa iti vezi de viata ta si sa il lasi sa isi vada de viata lui. Daca te-a inselat dupa asa de putin timp, chiar daca te-ai impaca din nou cu el, te-ar insela in continuare. Nu cred ca ti-ai dori sa il imparti cu altele, nu? Deci, cauta-ti un barbat care sa te iubeasca, nu unul care sa isi bata joc de tine. Plus, cum adica "ceea ce-ti apartine"? Nu iti apartine nimeni, niciodata. Iubirea si relatiile sunt chestii care tin de libera vointa, nu de "apartinut". "Apartinutul" denota posesivitate excesiva, care nu are nici o legatura cu dragostea. In concluzie, cauta pe altcineva si lasa-l pe acest barbat sa isi vada de ale lui.
Renunta definitv la el, daca nu mai simte nimic pentru tine!
Esti si tu de vina, pentru ca pe o parte il rogi sa se impace cu tine, iar pe de alta ii spui ca "nu e printul pe care`l asteptai toata viata". E normal sa-ti spuna cuvinte grele, care sa te doara, la fel cum si tu l`ai jignit spunandu`i ce i`ai zis. E greseala ta. E posibil ca el sa fie confuz si sa nu`nteleaga atitudinea ta, care e ba intr-o extrema, ba in cealalta. Ori lupti pentru el, crezand ca mai simte ceva pentru tine, ori il lasi balte constientizand ca o relatie intre tine si el nu mai poate fi posibila. Iti faci rau singura si e pacat!
Lumea nu se termina cu el. Important e ca tu sa treci peste despartirea care, din cate ai zis tu, s`a petrecut acum ceva vreme.
Daca zici ca intentia ta, la un moment dat, a fost aceea de a ramane amici, de ce dupa ce v-ati intalnit si-a fost totul ok, ca intre doi simpli prieteni, ai ajuns acasa si i`ai spus acele cuvinte? Oare tu stii ce vrei? Pune`ti ordine in ganduri si mergi mai departe. Gaseste`ti anumite activitati de facut si timpu` va trece repede. Vei vedea.
Ai grija de tine!
Stiu cum e si imi dau seama cum te simti...trebuie sa uiti de el inteleg ca l-ai iubit dar daca te-a inselat inseamna ca nu te-a meritat, mai sunt o gramada de baieti care te plac sau te vor placea. O sa il gasesti pe cel potrivit, care chiar va sti ca esti speciala si te va iubi