anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cea mai ciudata intrebare si complicata.
ati putea trai in casa cu iubitul si cu inca o tipa? gen trio? nu neaparat sexual, ci convietuire stiind ca are relatii sexuale si cu ea si ca trebuie sa il imparti, dar sa fie si respect, sa nu fie gelozie, asta din cauza faptului ca il iubiti si ca v-ar tenta ideea? Da pe mine m-a tentat si ma sperie ingrozitor fiindca mi-e frica de societate cum voi fi judecata mai am si un copilas, vreau sa merg si la psiholog... dar ca idee, ce parere aveti? Eu am spus nu dar in sinea mea ma tot gandesc la varianta asta si mi-e rusine...

Răspuns Câştigător
| alina_8489 a răspuns:

Doamne! nu pricep cum poti sa accepti asa ceva. zici ca sotul tau te iubeste, dar o iubeste si pe respectiva. l-ai pus vreodata la zid? adica sa aleaga intre copilul lui si tipa aia? nu as accepta asa ceva niciodata, pentru ca pe viitor nu se stie ce se intampla. e posibil ca intre ei doi sa fie o iubire de moment si sa se intoarca la tine, dar e posibil sa fii nevoita sa traiesti asa o viata intreaga. te cred ca vrei sa aiba un tata copilasul tau, dar nici tu nu trebuie sa iti distrugi viata pentru asta.am inteles ca ai citit povestea mea (sunt fata de 19 ani) si crede-ma ca decat un tata nemernic mai bine deloc.cazul tau nu corespunde cu al meu, dar ma refer la faptul ca fiul/fiica ta nu va primi cata dragoste are nevoie un copil de la tata.va deveni un om frustrat. iubitul tau va petrece mult timp ba la servici, ba cu tipa respectiva, iar timp de copil nu va avea. chiar vrei sa stai langa un om care stii ca nu te iubeste? gandeste-te ca inca e mic copilul tau si nu isi va da seama daca te desparti de el acum. o sa iti gasesti un barbat care sa va iubeasca pe amandoi.esti tanara si ia in considerare cazul meu, ca si parintii mei au ramas impreuna fara sa se mai iubeasca si uite unde s-a ajuns. e mai dureros de mii de ori sa fii adolescent si sa divorteze parintii tai.cand esti mic, te acomodezi mai repede. imi pare sincer rau pentru tine, mai ales ca ai crescut cu greutati, dar nu e o solutie sa locuiti toti patru sub acelasi acoperis si scuza-ma ca iti zic, dar iubitul tau e un om lipsit de caracter si de rusine.macar pentru bebelus, care nu are nicio vina trebuia sa renunte la ea.

22 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nici daca n-as mai avea nici pic de demnitate, nici daca ar fi el marea mea iubire, nici daca ar fi ultimul barbat din lume Nu as accepta o idiotenie ca asta!

Dragostea nu se imparte la 3 niciodata!

Creste-ti copilul sanatos si nu mai te gandi la asemenea aberatii!

| Flav a răspuns:

Cred c-ai gresit tara. In rest, ma abtin sa-ti raspund.

| Alisa a răspuns:

Ia stai si mai gandeste-te! Ti-ar place sa iti imparti iubitul cu o alta femeie? Sa stii ca merge si la ea? Daca l-ai iubi nu ai fi de acord cu lucrul asta!
Te-ai gandit cum va creste copilasul tau? Ce viata va avea? Si oricum mai devreme sau mai tarziu o sa inceapa conflictele, nu vei avea liniste toata viata ta. Prietenul tau ce parere are? Este de acord cu lucrul asta?
Pune-ti niste intrebari, este vorba despre viata ta si exact tu singura ti-o poti distruge prin deciziile pe care le iei!
Daca nu te gandesti la tine, gandeste-te macar la copilasul ala care nu are nicio vina!
Numai bine!

| Damian a răspuns:

Nu, ca nu este etic si moral, ce zici tu cu respect si fara gelozie este o utopie, baga-ti mintile in cap

| nicol20 a răspuns:

Aoleu tu ca femeie cum poti permite una ca asta cum poti sa iti imiparti persoana iubita este imposibil. Ia intreaba-l pe el daca lui iar conveni sa stati voi 2 si inca un baiat ce ar spune. Exact acelasi lucru va simti si el ca si tine.Pentru un cuplu este necesar de 2 persoane nu mai multe sau mai putine.Sincer la ce geloasa sunt eu nu as permite nici sa vorbeasca cu o femeie. Tu nu esti capabila sa il ti pentru tine sa fie numai al tau si sa nu il imparti cu nimeni.Bafta

| VodkaCoca a răspuns:

Unde este orgoliul tau de femeie? Cum sa iti imparti persoana iubita cu inca una? Da lui i'ar fi placut sa stai tu el si inca unu? Ce viitor va avea copilul cand va creste ce ii spui ca cine e femeia aia? Si mai devreme s'au mai tarziu va afla adevarul!

Ia'ti inima in dinti si i'a o decizie ori tu ori ea, gandeste'te ca sunt atatia barbati pe lumea asta, o sa iti fie greu la inceput dar gandeste'te si la fericirea ta nu la binele lui. Ca la oricare barbat i'ar conveni sa stea cu 2 femei in casa si sa aiba cu amandoua acceasi raport.
Lasa lumea nu te gandi la ce zice lumea gandeste-te la tine daca iti este bine, deodata ce pui intrebarea aici inseamna ca ceva ceva tot nu iti convine, eu una la cat sunt de geloasa nu as suporta asa ceva cand s'ar intoarce el acasa ar gasio cheala pe aia s'au chiar mai grav laughing dar in primul rand nu as fi acceptat asta de la inceput nici prin gand.
Gandeste-te la binele tau si i'a o decizie. Bafta

| paramore a răspuns:

Deci esti ciudata rau tu... daca iti place asa de ce nu faci, eu una nici nu m-as gandi la asa cevastraight face!

| paramore a răspuns:

U nu gandesti cu capul.parerea mea
spui ca te gandesti la copli, dar in ce mediu o sa creasca el? cand vede pe tatasu ca o pupa cand pe aia, cand pe tine, ce mai intelege el? fii un pic mai matura ca sa vezi ca nu faci bine ce vrei sa faci
nu e sfarsitul lumii ca va creste fara tata, si eu am crescut tot asa si nu am nici un complexoh go on

| paramore a răspuns:

Bravo

| pepe a răspuns:

Menage a trois?
Ar fi visul oricărui bărbat să aiba tot timpul două partenere şi să nu se plictisească niciodată.
De ce te sperie părerea societăţii atâta timp cât voi vă simţiţi bine împreună? Cu timpul lumea îşi v-a schimba părerea despre tine dacă alegi acestă cale, totul depinde de cum vă înţelegeţi voi.
Ce importanţă mai are gura lumii?
Toate femeile care vor "cârcoti" vor fi invidioase pe tine, iar bărbaţii ar fi bucuroşi să aibă şi ei parte de aceeaşi situaţie, 9 din 10 ar fi de acord să trăiască împreună cu două femei.
Dacă şi voi două vă înţelege-ţi bine nu cred că vă mai poate sta cineva în cale.
Nu are de ce să-ţi fie ruşine, trebuie doar să judeci cu inima, întreabă-ţi inima.
Sper să fiţi fericiţi dacă alegi să continui.

| deutza a răspuns:

Pai cum sa fie cu tine si cu inca una?:O aolo daca te iubeste te vrea numai pe tine x_x cum vine aia ca si cu tine si cu ea?straight face nu stiu cum ai putut macar asculta aiureala asta...scz da asta e parerea mea...

| pyma a răspuns:

Fă ceea ce simţi. Nu ştiu, e aiurea situaţia ta, dar dacă pe tine nu te deranjează să-l împarţi cu cealaltă, atunci care e problema celorlalţi?
Cât despre faptul că unii te întreabă de orgoliu şi demnitate, cred că ar trebui să se gândească de două ori înainte de a vorbi. Câte femei nu au închis ochii la infidelităţile partenerului sau au trecut peste de dragul lui şi a relaţiei, câte soţii nu acceptă tacit prezenţa celeilalte de dragul copiilor, de frica de a o lua de la capăt sau mai ştiu eu din ce motive? Fiecare alege cum să trăiască, iar dacă tu când pui noaptea capul pe pernă eşti împăcată cu tine, atunci ştii că ai făcut ce e bine pentru tine şi copilul tău.

| cineva_4576 a răspuns:

Parerile sunt impartite cum era si normal.
Dar referitor la faptul ca nu ma gandesc la copilul meu, Eronat! la el m-am gandit din prima, si cum vine asta? pai, daca eu plec, ceea ce este fff probabil, ma va avea pe mine, de ajuns oarecum, chiar daca eu ii voi oferi toata dragostea va simti lipsa tatalui f mult, si citisem mai devreme o povete a unei fete de 19 ani a carei parinti divortasera si ea era saraca de izbeliste si deprimata etc...
Faza e ca Da ma gandesc la copilul meu f mult, si de ce sa nu ma gandesc ca ii ofer de 3 ori mai multa dragoste si atentie, ca vi fi si langa tatal lui, cand va intreba cine e tanti? Pai o prietena, nu stiu, nici nu stiu de ce vb asa hoatarata acum, probabil fiindca am vazut si parerile contra si fiindca e interzis ma tenteaza si mai mult,
Eu am crescut fara tata de la 10 ani, 3 frati doar cu mama si mamaie, si a fost greu si i-am simtit lipsa incredibil de mult, chiar si acum i-o simt enorm(din pacate tata a decedat) Sotul meu la fel a crescut fara tata si am2 stim ce inseamna.
De ce nu o lasa pe aia si sa ramana langa familie? Fiindca nu e indeajuns de puternic si e indragostit de ea, si pe mine ma iubeste dar nu ca la inceput, mai mult tine la mine, ca la mama copilului lui.
Sincer nu stiu ce tot zic, dar nu stiu de ce ma tenteaza asa mult ideea, da il iubesc, dar el m-a inselat 6 luni de zile, m-a lasat cu, copilul singura acasa si pleca aproape non-stop, nu ma mai pot lauda cu aceeasi iubire dar tot il iubesc si mi-e ffff greu sa plec.
El imi va oferi conditiile sa plec si sa am grija de copil, dar nu ma pot dezlipi de el, este incredibil de greu, nu pot.
Nu stiu... este un subiect mult prea controversat, poate dupa ce voi mai fuma o tigare sau dupa ce mai trece o zi o sa-mi dau 2 palme ca m-am gandit la asa ceva, sau poate ca maine voi discuta cu ei despre asta, pana la urma... ce e corect pe lumea asta?
Si da, sa ma gandesc e mult mai usor decat realitatea ...sunt fffffffff confuza. Nici nu imi vine sa cred ca imi consum atata timp si energie si ma gandesc atat de mult la asta.
Va multumesc pentru raspunsuri.
O zi buna!

| cineva_4576 a răspuns:

Si inca ceva, la familie si relatii este o tipa alina de 19 ani care vb despre divortul parintilor ei, si ma gandesc, am sa plec si am sa gasesc un alt barbat probabil de 1000 de ori mai bun decat el, si daca nu imi va iubi copilul? sau daca il va iubi si cand voi face un alt copil al lui il va marginaliza pe al meu? eu as muri sa trec prin asa ceva, sa-mi vad puiutul respins de un om care ar sta in casa mea si ar dormi in patul meu pe care cu siguranta l-as iubi daca am ajunge in stadiul acela... mi-e teama.

| cineva_4576 a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri.
A trecut o noapte, am dormit, mi-am revenit, am constientizat ca numai gandul e aiurea si nu as face fata.
Imi aduc aminte cand eram cu el la inceputul relatiei si i-am zis fff serios ca daca ma insala s-a terminat, ca mai bine termina cu mine inainte sa faca treaba asta ca e ca si cand totul e dus.
Acum am ajuns sa mai stau o perioada pentru ca el sa se gandeasca, perioada in care l-am rugat sa imi promita ca nu va mai avea nici un fel de contact cu ea nici macar sarut sau imbratisat.
Nu as avea nimic impotriva cu cei care o fac ...de ce? Fiindca sunt puternici, mai ales sa si iubeasca persoana respectiva, dar eu nu pot.
A fost o nebunie de moment probabil din disperarea ca voi ramane singura, lucru care ma inspaimanta teribil.
Dar in tot raul si un bine.
Nu stiu daca el va rezista departe de noi, de cate ori i-am zis ca plec a zis ca sa mai stau ca nici el nu stie ce vrea s. a. m. d.
Dar ca el sa realizeze ce vrea trebuie sa plec ca sa vada cum e fara noi, sa constientizeze ca ne-a pierdut.
Si daca ii va fi bine cu ea, si va ramane cu ea, aia e, inseamna ca nu a fost sa fim impreuna si eu am ramas cu o comoara de care ma voi ingriji ca ochii din cap.
O zi buna tuturor.

| iuliana1221 a răspuns:

Sa-mi impart sotul cu inca una? nu l-as imparti nici cu printii lui! laughing

| theoneandonly a răspuns:

Mergi la un psiholog. Ai mare nevoie.

| alina_8489 a răspuns:

Am uitat sa adaug ceva, cand zici "iubitul meu" te referi ca sunteti doar in stadiul de concubinaj, nu? sunteti casatoriti civil? gandeste-te la posibilitatea ca "dragostea" lui pentru tipa aia poate sa-l duca sa faca un copil si cu ea, chiar sa o ia de sotie. nu vreau sa te determin sa te desparti de el, ca nu am niciun interes, vreau doar sa iti prezint niste lucruri la care poate nu te-ai gandit, sa stai bine sa le calculezi si sa vezi in ce parte inclina balanta - sa continui farsa asta sau sa iti iei viata in propriile maini si sa-l parasesti. o sa iti las id meu pe privat. daca doresti sa mai discutam, nu ezita sa ma contactezi

| alina_8489 a răspuns:

Sa ai grija de tine si de copilasul tau si iti urez mult noroc. te pup

| pinkdark a răspuns:

Despartete de el. daca te iubea o lasa pe aia mai ales ca aveti un copilash daca var iubi ar lasa-o pe aia. spre bbinele copilului lasa-l pe ala ca o-sa fie rau pentru copil cand o-sa creasca.pa te pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Sa stii ca exista asa ceva si legal inca, la musulmani. Daca barbatul e suficient de bogat poate sa aiba mai multe neveste dar trebuie sa le respecte si sa le trateze egal pe toate.De multe ori ma gandeam cum simt acele femei, chiar am un vecin musulman care are 2 neveste.Lasand partea asta sincer cand iubesti pe cineva nu stiu daca l-ai putea impartii cu alta... e un gand de a tau o ideea dar realitea poate fi mult mai durahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne!straight face Bineinteles un baiat asta putea sa raspunda laughing. Fato wake up! Ori e al tau ori nu? Cum sa-l imparti cu alta?raised eyebrows Si in plus copilul ala ce o sa creada cand o sa fie mare. Pe bune! Gandeste`te bine si mai ales RESPECTA`TE!