Daca ai rabdarea sa ne si explici de ce lucrul asta poate deveni o problema, vom incerca si noi sa te ajutam, cumva!
Înțeleg.
În acest caz, demolează-ți blocul și mută-te la el!
Ce ai putea să faci?
Să iubești, să respiri, să nu mai pui întrebări neinteligibile, să gândești, să afli când se folosesc ghilimelele, să nu te apuci de fumat, să-ți placă laptele cu miere și școala...
Nu văd care e problema.
Asa e! sunt asa de deprimata zilele astea! nu pot sa ma mut pentru ca parinti imi sunt plecati in Italia si eu stau aici cu bunici
Dar tot nu am înțeles ce legătură e între faptul că îți place de colegul tău de bancă și nu știi cum să i-o spui și faptul că el stă la casă, iar tu la bloc.
Ai putea să fii mai explicită?
Nu asta e nu ma mut cu el de fapt el nu are nimic cu asta dar in rest e bine.A mai fost cu o fata mai de mult(azi mi-a spus)si s-a despartit de ea si in ce zicea el zicea ca sta la casa si m-a cam pus pe ganduri.Azi a fost si cam suparat si nu a vorbit cu mine deloc(poate din cauza unui baiat care zice ca l-a batut) si in rest nimic asta o fi un motiv de nu a mai virbi cu mine? inainte nu are esa
Stai liniștită, chiar dacă pare un pic mai rece, nu cred că răceala lui are vreo legătură cu faptul că stai la bloc sau la casă (ar fi o prostie, chiar și pentru un băiețel aflat la o vârstă fragedă).
Discută cu el și află ce exact îl deranjează!
Sau poate are doar o zi mai proastă și nu are chef să vorbească (,) cu nimeni. Nu te alarma! Mai întâi află care e cauza și dacă are rost să-ți faci griji sau nu! Succes.
Ooo mersi mult uite tocmai vorbesc cu el pe mess si il intreb
Ok, baftă!
SA nu vorbeasca ca tine fiindca stai la casa? e nebun fato! si si stau la casa si nu vad care e problema.e chiar mai fain, gandeste1`te si tu.
Bananacantareata87 întreabă: