Bună.
Părerea mea este că ar trebui să uiţi de ea. Încearcă să-ţi faci un prieten, să fie un băiat!
Succes!
Lăsăm la o parte prostiile astea cu același sex( că voi oricum nu aveți habar de ceea ce faceți).
În primul rând aveți o vârstă fragedă, sunteți de-o seamă și nu aveți experiență.
Tu ții la ea, a fost prietena ta ( las-o naibii că ți-ar fi plăcut s-o săruți), îi erai aproape mereu și acum ea a dat de gust și te-a lăsat singură, fără să-i pese de tine sau de ce simți tu pentru ea.
Are 15 ani( nici tu nu ai mai mult), însă din comportamentul ei ea e total deplasată, foarte copilăroasă și rea...în schimb, tu stai pe locul tău și analizezi lucrurile.
Ei bine, tu cum poți să te aștepți de la o copilă care n-a cunoscut lumea să rămână lângă tine? Ajunge la liceu, grupul de prieteni se schimbă, dă de băieți, începe să-i placă, te dă la o parte! Cu tine cum rămâne?
Mi-e milă de situația ta, dacă tu te duci pe această „perspectivă" vorbele mele sunt spuse degeaba, dacă rămâi așa ai grijă data viitoare, ești sensibilă și ai nevoie de cineva la fel de sensibil.
Ia lucrurile în serios, adolescența dă bătăi de cap, încearcă să te gândești la ceea ce-ți place și la ceea ce-ți face bine în același timp.
Gândește-te bine, las-o pe ea în pace, n-o să mai fie niciodată ce-a fost, așa că va trebui să te gândești doar la tine, ai un viitor în față, nu-l strica!
Pai daca ea nu mai simte nimic pentru tine, nu prea mai e nimic de facut.
Iar relatia de prietenie dintre noi nu isi mai are rostul, din moment ce nu va exista niciodata mai mult, doar te amagesti si iti faci tie rau
Pace!
Dragostea nu tine cont nici de gen, ha? e normal sa suferi dupa ce pierzi pe cineva la care tii, insa dupa cum s-a comportat cu tine nu cred ca iti mai merita atentia.cand iubesti, ierti mai mult decat ai face-o in mod normal insa cred ca tipa/tipu(intelegi tu), a intrecut cu mult limitele.lumea nu se invarte in jurul unei singure persoane, esti tanara, o sa mai patesti poate experiente asemanatoare de vreo 4 5 ori, nu poti dispera de fiecare data. uneori trebuie sa inveti sa te iubesti pe tine mai mult decat pe alti.nu te lasa calcata in picioare, esti o fiinta, nu carpa cuiva.capu' sus
Incearca sa iubesti pe altcineva femeia e o creatura incapatanata si misterioasa si am vorbit de una singura dar doua...cauta un baiat calumea pentru tine si o sa iti revi.+ partenera ta are 15 ani nu e ea suficient de coapta la minte sa zic asa ca sa realizeze ce s-a intamplat treci peste gaseste un baiat si stai la locul tau nu te mai gandi... oricum tu stii ca in relatia asta nu aveai viitor asta ar fi un motiv sa te simti mai bine
Deci nu te supara dar tu esti pe invers sa inteleg nu?
Deci laso fa-ti un iubit nu o iubita mai ales ca esti fata din cate am inteles ea poate nu mai vrea sa continue pe acelasi sex poate s-a trezit si ea nu mi se pare normal sa fii cu o persoana de acealasi sex fa-ti un iubit asa o sa te ajute sa uiti de tot prima data bagate si cu cineva de care nu-ti place sa creada ca ai trecut peste si poate ca o sa incepi sa iubesti acea persoana.Mie mi s-a intamplat numai ca eu nu am suferit 1 an ci 3 ani pana mi-am revenit ci am zis pentru ce sa sufar pentru un prost care vrea numai aventuri care nu stie sa iubeasca pot zice ca aia a fost prima iubire din adolescenta mea mi-o placut intre timp de multi baieti dar nu i-am iubit acum sunt iar indragostita foarte mult dar nu iubesc nu as mai vrea sa iubesc pe cineva si daca se desparte cineva de mine ma bag cu altul sa vada ca-mi merge bine si ca nu sufar ca el/ea cand vede ca suferi continua sa te faca si mai tare sa suferi nu-ti mai bate capul penteu EA mai ales ca ii de acelasi SEX si va rade lumea Succes
Si eu am avut o colega de clasa care a avut o relatie cu o fata timp de 1 an, apoi s-au despartit si s-a ' combinat' cu alta fata. Cea mai buna prietena a ei i-a spus ca nu e bine ceea ce face, i-a spus sa se gandeasca la parintii ei si la Dumnezeu. A amenintat-o ca ii spune parintilor ei despre relatiile cu acele fete. Ea are acum 18 ani, i-a urmat sfatul prietenei ei, s-a ' combinat' cu un baiat iar acum ii pare rau de ceea ce a facut, acum este fericita cu acel baiat, si vrea sa uite " perioada de teribilism " prin care a trecut. Eu te sfatuiesc prieteneste sa uiti tot ce s-a intamplat cu fata aceea, pentru ca sunt sigura ca peste catva timp o sa faci acelasi lucru pe care l-a facut si colega mea. Ai grija de tine!
Doamne, sa fi indragostita de acelasi sex Normal ca ati trecut rpin multe, hmm, prin foarte multe. Ca sa scapi de asta, gandeste-te simplu, parintii tai te-au facut sa fi o fata normala nu o lesbiana, o fata cu mandrie proprie care va avea copii si va traii impreuna cu barbatul vietii iei. Ce ar zice parintii, ce dezamagire... Daca te gandesti asa o sa-ti treaca. Si fi linistita ca asta nu e iubire, asta e mai mult consolare, este total aiurea. Nu am inteles niciodata cei gay si lesbienele. Fiecare persoana este facuta sa placa persoana cu sex opus, e doar o prostie. Crede-ma ca e gresit si ai sa suferi toata viata ta!
Parerea mea este sa faci ce ti-a spus psihologul. Las-o in pace, nu o mai baga in seama. Las-o sa te caute ea pe tine. Se spune ca indiferenta doare cel mai tare. O sa isi de-a seama pe cine a pierdut si o sa-i para rau. Si mai cred ca nu mai are rost sa fiti nici prietene daca asa se comporta si isi bate joc de tine. Poti spune ca are doua fete daca asa se comporta numai in fata prietenilor. Trebuie sa treci peste pentru ca esti tanara. Gandeste-te daca acum esti asa afectata cum o sa fi cand o sa ai o problema si mai mare. Viata trebuie sa mearga inainte. Incearca sa-ti gasesti pe altcineva, uit-o pe ea pentru ca nu te merita.
Sper ca te-am ajutat