Normal ca si baietii sufera. Asta insa in masura in care intalnesc o fata cu adevarat speciala. Sunt cazuri in care despartirea dupa o relatie de lunga durata provoaca mai multa suferinta unui baiat decat unei fete. Asta pentru ca baietii se implica mai greu insa odata ce tin la o fata nu o vor uita. Si noi avem suflet. Eu nu am uitat nicio relatie si uneori sunt nostalgic. Si ca sa iti demonstrez ca sunt baieti care se implica sufleteste fac o dedicatie pentru toate fetele care au facut popas in bratele mele :
Julio Iglesias - To all the girls I loved before : http://www.youtube.com/watch?v=51tvZnkn5V8&feature=related
Barbatii se exteriorizeaza mai putin si de cele mai multe ori poarta cu ei ranile acumulate cam tot restul vietii.De cealalta parte, femeile se exteriorizeaza si de aceea dupa o anumita perioada mai lunga sau mai scurta reusesc sa vindece intr-o oarecare masura ranile din trecut, astfel incat ele se vindeca mai usor.Barbatii tin in ei durerea lor nu le place sa vorbeasca cu altii despre problemele lor.
Si barbatii au inima si e normal sa sufere si ei Eu cred ca sufera poate mai mult decat noi, pentru ca ei nu iubesc asa orice fata, iar fata pe care o iubeste un baiat, in viziunea lui este minunat si tocmai d'asta sufera enorm cand vede ca relatie este spre final. Cu alte cuvinte baietii ori iubesc de tot ori de loc, iar in cazul in care iubesc cu toata inima este cert ca se lasa cu suferinta si din partea lor.
Eu nu inteleg voi ce credeti despre noi, ce noi nu suntem fintze cu inima, logic ca si noi suferim nu stiu cat sufera o femeie dar chiar am avut impresia ca noi suferim mai mult, un baiat pune rar suflet intr-o relatie si atunci cand pune il pune pe tot si probabil de aceea suferim mai mult
Sigur ca sufera, dar mai ales amandoi sufera dupa o despartire cu certuri si injurii. Noroc in lov!
Eu cred ca nu e adevarat e imposibil ca un barbat sa sufere, cel putin nu mai mult decat noi. Da sufera dar atunci cand se implica cu adevarat intr-o relatie, dar cum cazurile gen sunt fffff foarte putine nu cred ca se pune problema de o un caz universal. In general in ziua de azi cam toti barbatii cauta acelasi lucru de la o fata/femeie, si stiti foarte bine la ce ma refer. Sunt tipi perfecti si afectuosi si par suparati chesti, trestii cand ne certam cu ei doar ca sa para exact ceea ce nu sunt. Singura lor suferinta e atunci cand nu reusesc sa ne duca l apat, sa ne convinga sa ne culcam cu ei. Spuneti ca nu am dreptate? Si poate mai sufera atunci cand pierd o partenera buna de sex. Peste 70 % habar n-au ce inseamna aia iubire, cred ca e vorba de un basm si asta poate fi dovedit foarte usor. DA intr-adevar sunt si baieti care sufera dar sunt putini, care se implica cu adevarat. Dar o femeie iubeste cu inima si cu sufletul in timp ce un barbat iubeste cu mintea ei stiu sa se dea cumpatati dragostei (cei care o fac) noi in schimb cand iubim ne dam integral, ne mistuim cu totul, si de asta de cele mai multe ori cand se termina noi ramanem fara nimic, pentru ca tot ceea ce aveam si ceea ce eram pusesem in acea relatie. Dar nu e neaparat vina noastra sau a lor, pur si simplu asa ne-a facut natura. si acum sincer, sa vorbim pe exemple cati baieti ati vazut ca s-au sinucis pentru ca nu au fost iubiti? Dar fete? Cine se arunca mai repede intr-o noua reletie dupa ce a sfarsit una fetele sau baieti? Raspunsul il puteti scoate singuri si foarte usor. Deci raspunsul este ca baieti pot ajunge sa sufere (si in cazuri foarte rare) dar NICIODATA MAI MULT CA NOI. Noi suntem fiintele sentimentaliste si emotionale, ei gandesc cu mintea si doar rationeaza.
Stii am si eu un iubit cu care a iesit c-am la fel, DA sa stii ca sufera!
pentru ca cauta in alta ceea ce a gasit odata la tine, mereu face asta
Sandakassandra, nu cred ca poti sa generalizezi! si eu cred ca fetele se implica mai usor si mai repede intr o relatie, dar nu inseamna ca toate sunt la fel, sunt foarte multe fete care "iubesc" mai mult banii decat baiatul respectiv! cred, de fapt as vrea sa cred ca exista si baieti sinceri si iubitori, mereu dispusi sa-si invaluie perosana de langa ei cu dragoste sincera
FairyLex, ai zis niste chestii interesante acolo! legat de "dat papucii", dar nu stiu de ce in ziua de azi, parca baiatul e mandru ca a dat papucii fetei, la fel si viceversa! nu se mai pune pret pe sentimentele celuilalt, ajunge sa fie mai mult orgoliu, de parca ar fi o competitie
Myworld ai spus un adevar foarte crud. da asa e. barbati cauta intodeauna cea ce au avut si au pierdut. La baieti exista acel principiu ca nu trebuie sa arate ca sufera dar ei intr-adevar in sinea lor in interiorul lor sufera mult mai mult
Daca tine la tine si te iubeste
normal ca sufera. dar de obicei baietii nu o spun
dar eu stiu de la prietenul meu care este f sibcer cu mine si mi. a recunoscut ca sufera ff mult cand ne certam
Este adevarat. Eu de exemplu sufar de fiecare data cand ma cert cu partenera...nici nu vreau sa imi imaginez cat as suferi dupa o despartire...
Eu nu cred ca sufera...adica majoritatea, si daca sufera se consoleaza in bratele alteia...:-
Da eu am suferit un an de zile nici nu mai vroiam sa aud de vreo alta fata in viata mea am trecut cu greu peste asta
Baietii/barbatii sufera mult mai mult decat o fata dupa despartire spre deosebire de voi care suferiti si va consumati mult mai mult decat noi intr-o relatie... dar fiecare intelege iubirea si suferinta diferit... cert e ca pentru baiat dupa o despartire serioasa unde au fost implicate sentimente, perioada de revenire e mult mai mare decat la o fata.
Si eu m-am despartit. de fapt l-am lasat pe baiatu cu care m-am intilnit un an jumate. din cauza ca nu mai era atat de atent cu mine si simteam ca ma mintea des... si acum el pare a fi indiferent. avind in vedere ca el e peste hotare.nu mai suna. nu mai scrie din initiativa proprie. se duce la distractii mai des... oare atat de usor a uitat de mine? zice ca ii este dor si ar vrea sa ne vedem cind va veni. dar eu as vrea sa fim iarashi impreuna. mai avem vreo shansa? (((eu nu vreau sa ma ijosesk in fata sa. dar nici sa il uit nu pot((((((
Eu cred ca este adevarat , la urma urmei avem aceleasi componente, am "experimentat " asta, i-am dat papucii unui baiat pentru prima data in viata si nu am crezut ca va reactiona atat de urat nu a mai vorbit cu mine mult timp, si i-a spus prietenului lui ca nu va mai suferi niciodata la fel de mult. De atunci am mare grija. Eu cred ca tine de intensitatea sentimentului. Cand iubesti pe cineva si ramai fara acea persoana simti cum ai ramas fara o parte din tine e trist , foarte trist.