Întrebarea nu era deloc penibilă.
Şi-apoi, mai e o chestie: femeile se află într-un concurs între ele şi sunt extrem de invidioase.
De altfel, dacă un bărbat exprimă aprecieri negative la adresa unei femei, sigur o va face în termeni mult mai puţin vulgari decât o femeie la adresa aceleiaşi femei. (vezi întrebarea ta, sau cea în care una zicea de o colegă că-i scândură)
Ah... şi mai e o chestie: În general fiecare om are viziunea lui asupra a ceea ce înseamnă "urât", "prost", "naşpa", "frumos", "inteligent", etc.
În fond "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie".
Salut.
Baietilor prosti le este teama. Tu, punand aceasta intrebare, te consideri frumoasa si desteapta?
Nu frumoase si destepte.
doar destepte. pentru ca noi dupa cum observi suntem cu organele tot timpu prin gura si ni le bagam peste tot iar fata fiind desteapta zice " ce prost e asta".
@szergiu: mi-a placut maxim raspunsul tau...
Daca ii zic vreunui tip: ce stai cu ea toata ziua in gura?! se supara... Uite unu care recunoaste macar.
Daca iti este teama ca vei fii respinsa s stii ca nu ai de ce un baiat destept [la suflet] isi va da seama ca nu cont aspectul sau inteligenta ci sufletul omului .
Cam asa e da nu imi este teama Imi este asa rusine pootin pana ne cun mai bine ca p urma.; x Nikiodata nu as fi cu o fta care dupa parerea mea e urata.; x Mai bine singur decat cu o. o_O.; x