Pentru ca femeile au alta mentalitate. Au alte preocupari, un mister atarna asupra vietii lor. De fapt nu e asa mare mister, sunt chestii care ar putea fi elucidate foarte usor, dar e mai frumos sa pastrezi o usa inchisa, sa te faci si tu ca nu vezi. Il las pe Lucian Blaga sa vorbeasca pentru mine : '' Eu nu strivesc corola de minuni a lumii ''.
Eu am intrebat de ce le iubiti, motivele care va determina sa le iubiti, daca citeai mircea cartarescu intelegeai la ce ma refer "darkeyes"
Ptr ca asa cum noi ii iubim pe ei si ei simt nevoia sa iubeasca.indiferent de ce se spune si baietii au sentimente si un suflet.nu si l arata dar e imposibil sa nu simta si ei ceva sa nu simta nevoia sa iubeasca si sa fie iubiti.
Pentru ca noi femeile suntem niste fapturi sensibile,( desiguri sunt si exceptii care nu le poti numi femei) frumoase in felul lor, iar mama... e numai una!
Poi na, te simti legat de ele intr-un fel.Mai ales de mama.De fiecare data cand am gandit urat despre mama ma simteam rau. Iar cu iubitele d-aia le si zice iubite ca sunt iubite.Gandeste-te ca nu iti place de mai multe fete deodata. E una singura. Ti se pare tie ca e potrivita pentru tineSi prietenele ai ceva in comun cu ele.
Mariaaa_5076 întreabă: