Tu de cate ori,in discutiile cu ceilalti,recunosti ca ai fost la WC sa faci ceva mai mult decat treaba mica?
Vezi?
Si e vorba de o necesitate umana,simpla si banala!
De ce e nevoie sa umble lumea pe strada si sa spuna "buna dimineata,tocmai m-am masturbat,iti doresc o zi buna"?!?
Aici e vorba de o decenta,de un bun simt al intimitatii fiecaruia!
Asa cum tu nu poti recunoaste in public,decat cu foarte multa greutate, ca ai fost la WC, de exemplu!
Eu cred ca nu vor sa recunoasca pentru ca le e rusine sa nu rada lumea de ele dar se stie ca oricine se masturbeaza.
Nu doasr 90 ci suta la suta)femei si barbati laolalta)cu totii suntem niste bieti si amarati pacatosi
Ce a zis cel de sus din fata mea e foarte adevarat. Masturbarea cum sa zic pur si simplu din cand in cand e bine sa faci ca il usurezi corpul tau
O fata, sper deosebire de un bait, nu se lauda cu ce face ea cu zonele ei intime. Baietii le lauda ca fac laba toata ziua, o fata nu va spune niciodata cand s-a masturbat.Un bait le va scune tuturor ca a facut sex, o fata va tacea. Un bait si-ar incepe viata sexula la 13 ani, o fata la 16.
Masturbarea e o chestiune personala, si nu este nevoie sa recunosti in fata altora ca o practici, dar se stie ca aproape toti (indiferent de sex, religie, stare civila, si chiar varsta), o practica-unii mai mult, altii mai putin.
anonim_4396 întreabă:
daniel_3185 întreabă:
linarkfts întreabă: