Copiii si tinerii traiesc intr-o bezna informationala totala,educatia lor sexuala e facuta dupa ureche,ii vezi cautand pe net "pozitii",in timp ce ei nu au idee ce inseamna sex.
Nu stiu sa se protejeze,nu numai de o sarcina nedorita dar si de atatea boli cu transmitere sexuala,au auzit ca exista sida,dar nu au idee cati au murit din asta,cum se transmite si cati sunt atinsi zilnic de acest flagel.
Scoala exista doar pentru a avea unde sa-si gaseasca parteneri de flirt si sex,parintii joaca rolul strutului cu capul in nisip,considerand ca e sau rusine,sau prea devreme sa le vorbeasca copiilor despre asa ceva si in timpul asta fete disperate ne intreaba pe TPU daca au ramas insarcinate,fiindca au facut sex neprotejat!
Bineinteles,sexul a devenit o moda,ca si fumatul si altele...Din spirit de turma, se imita unii pe altii, vad fete de 13 ani care declara dezinvolte ca "toti de la mine din clasa au facut sex, eu ce sa fac", si imi vine rau.Si,ca sa fie mitul complet,circula si toate aceste zvonuri,doar asa,ca sa faca mai atractiv sexul la varste fragede "pierzi kilograme","iti cresc sanii","te dezvolti extraordinar" si alte cretinisme de acelasi gen,pe care,copiii le cred!
As da orice,in momentul in care citesc o asemenea intrebare,sa pot aparea in fata acelei fete sau baiat si sa-i pot explica,ce i se poate intampla,INTR-ADEVAR! De multe ori,oricat si oricum scrii un raspuns,copilul ala nu intelege,si,fixat cum e pe ideea lui de a face sex,nu intelege cat rau isi va face.
Iar plansul si regretele, totdeauna sunt tarzii, de pomana si nu ajuta la nimic! Timpul nu poate fi dat inapoi.
Ai parțial dreptate, dar nu în totalitate. Dacă ea este parte activă în pat, de exemplu : când ea este deasupra, și mai face și ea ceva mișcare, mai scade din osânza excedentară.
Eu aud colegele la scoala. cand iesim in pauze sau in orele de educatie cand incep sa barfeasca. de unele fete care si-au inceput viata sexuala si sunt de varsta cu noi. Si de fiecare data. nu inteleg partea cu : " se vede ca-i f***uta, nu vezi cum are fundul? nu vezi ca e mai dezvoltata acum? " Insa nu in toate cazurile. Si am observat si eu ca aceste fete au " altfel corpul" Mama mea a zis ca nu e un lucru bun, din contra. ca acum corpul lor este deformat.
P. s. : am 14 ani.
Tocmai de asta am pus aceasta intrebare ThعPigDude, petru ca o vor vedea multe persoane si vor putea sa traga singuri niste concluzii
Mihaidavidoglu1954 ai dreptate...dar asta nu se intampla cat ai clipi...sex'ul schimba o fata.si fizic intr'o anumita masura( dar nu face minuni) si oricum, te schimbi in timp. nu imediat
Singurul lucru care este infinit in lumea asta e prostia si universul dar macar la cel de pe urma avem unele informatii despre coordonatele sale.
Deh,nu toti ne nastem profesori de sexologie.E bine ca stii tu, spune-le si altora din experientele tale si poate vor reveni pe calea cea buna.