Pana acum am vazut doar mesaje la misto. Eh.lumea asta
Eu, sincer, nu cred. Si nu imi prea bat capul cu problema asta. Cine te place, te place fie ca ai sanii mari, fie ca ai sanii mici; te place pentru sufletul tau. Pana si fraierii te fluiera pe strada, desi ai sanii mici si esti imbracata decent. Deci, nu vad unde ar fi problema.
Ti-am mai citit din intrebari si stiu cu ce scop faci asta.Asculta`ma: FII DIFERITA DE PRIETENELE TALE! UN BAIAT NU SE UITA LA CORP DACA CHIAR II PLACE DE TINE.
Daca u vrei sa-ti creasca sanii o sa vrei si cur. Daca ai si cur o sa te imbraci sexy. Daca te imbraci sexy o sa fii catalogata drept pipitza si nu o sa atragi decat "baieti frumosi" care vor sa ajunge in "downtown" daca ma intelegi.Fii fata cuminte, e a doua oara cand iti spun si o sa vezi ca o sa fii tratata altfel
Incearca si cu usturoi. are efect garantat. reteta a fost prezentata si pe otv la ddd tv
Inafara de DeeaMarry ai primit doar raspunsuri la misto... asta e lumea, nu te uita dupa fiecare prostioara pe care o auzi de la alti, singura modalitate de crestere a sanilor este sa iti pui silicoane alta modalitate nu este, daca de la "mama natura" nu au crescut mai mari. Cine te iubeste nu se uita doar la exteriorul tau
Anonima17191 întreabă: