| Sara2 a întrebat:

Am comis-o!
aseara am fost la ziua unui baiat impreuna cu prietenul meu, era multa lume acolo
cand am intrat l-am pupat, si din greeala am simtit ca ne-am pupat cam un sfert pe buze am simtit asta...
nu a fost intentionat din partea mea si cred ca nici din a lui, pe moment am ramas putin amandoi blocati
si baiatul respectiv era cu prietena lui acolo
mi-e frica sa nu se afle acest incident si sa fie interpretat gresit
nu stiu ce sa fac
faza a fost in vazul lumii cand am intrat si l-am pupat dar nimeni nu a zis nimic
s-o fi observat ceva? imi e teama, ma simt ca si cum mi-as fi inselat prietenu straight face
cum trec peste asta?

Răspuns Câştigător
| PsihinG a răspuns:

Chiar nu ai gresit cu nimic, singura care a amplificat incidentul esti chiar tu.
Cred ca ceilalti nici nu au observat faza, asa ca uita de aceasta "problema".
Pe mine m-a facut sa zambesc, pentru ca ai o varsta la care nu ar trebui sa dai importanta unei asemenea faze!

| Sara2 explică (pentru PsihinG):

Da ai dreptate am o varsta dar pentru mine orice lucru are o semnificatie importanta
de exemplu analizez si atunci cand merg pe strada de ce fac asta ce cum cat etc...
am dat un exemplu banal straight face
sper ca nu par vreo ciudata

| PsihinG a răspuns (pentru Sara2):

Nu pari deloc ciudata. Esti o persoana cat se poate de normala, numai ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru orice.

9 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Numai vise ciudate ai, asa cum esti si tu.

| justitiarul a răspuns:

Fii serioasa! E doar o intamplare, nimeni nu ia in seama o prostie ca asta.Nu te mai framanta inutil.

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Da! viata ta ie ruinata! A fost doar un sarut pe obraz, daca tu vroiai sa faci altceva atunci, poti sa te simti prostlaughing, daca nu...stai linistita

| Chrisa28 a răspuns:

Daca nu a zis nimeni nimic atunci fate ca nu s-a intamplat si gata

| MirciucuRonaldo a răspuns:

Stii ce faci uite faci dragoste cu amandoi si cu gagicasa in grup si gata s-a terminat tot un sex in grup nu strica

| Marius_Florea_1990 a răspuns:

Poti sa treci cu trenul peste asta, bineinteles daca ai bilet! laughing)

| Mita28 a răspuns:

Iti tragi un glontz in cap