Nu vad dc scormonesti trecutul!
poate au vb ca amici, dupa un an jumate d despartzire(in care fiecare si-au facut viata lui) nu vad dc t temi!
daca el nu stie ca ati vb...cel mai bine ar fi sa-i sp! ca sa stie d la tine(in caz ca vor mai vb sigur ii va sp)
gandeste-te ca acea fata deja are viata ei, j prezentul prietenului tau esti u!
Fata este maritata, are o familie. Povestea lor de dragoste a fost frumoasa in trecut, acum nu mai este. Ea are drumul ei, iar tu pe al tau. Daca este maritata, doar pastreaza o legatura de prietenie cu prietenul tau, caci asa este frumos. El te-a laudat, nu te-a barfit. Inca te iubeste si sunt convinsa ca nu te va lasa pentru o femeie casatorita, viitoare mama pentru copiii ei.
Buna! Ea are viata ei, el viata lui, alaturi de tine. Ce a fost, a trecut. Bucura-te de baiatul asta si daca totul merge bine nu ai motive sa-i cauti lui "nod in papura". Mult succes
Da.nu ai de ce sa te temi odata ce fata sa maritat deci nu mai prezinta o amenintare pentru tine.traieste-ti clipa alaturi de iubitul tau.nu conteaza daca mai vb cateodata.si eu mai tin legatura cu fostele dar doar ca amici.pe fetita mea o iubesc enorm si o respect.deci nu iti face probleme de genul ca nu isi au locul.succes
Eu as zice sa fii cu el fara nikio tragere de inima! vei vedea pe parcurs ce se va intampla iar daca nu'ti place ce face nu mai fii cu el combinat :d. ai facut bine ca ai sunato sa vezi ce face iubitul tau sau sa vb despre el. bravo! fundda?
beausingurlamasamea întreabă: