Nu îi spune, dar nu îi mai accepta avansurile. Nu are rost să îi distrugi căsnicia. măcar atât.
Buna.tie ti'ar place ca sora ta sa iti faca asa ceva? cum te'ai simti?
Mai bine i'ai spune.si ai accepta consecintele.
Daca a incercat cu tine cumnatul tau poate incerca si cu alta.
Mai bine spui adevarul chiar daca doare.
Decizia este a ta.
sper ca te'am putut ajuta.
Data care vine.ai grija si controleaza'te:*
Doamne, ce pot sa aud! Adica "fara sa vrei" te-ai culcat cu cumnatul tau, are logica nu?
Ce poti face? In primul rand desparte-te de iubitul tau ca e clar ca nu esti in stare sa ai o relatie, dupa standardele mele te-as numi o... In al doilea rand, ar trebui sa ii spui sorei tale de ce s-a intamplat, gandeste-te ca ce ai facut nu poate ramane secret, sau iti place sa distrugi viata unor oameni?
Cine naiba sa mai inteleaga femeile... imi pare rau de sarcasm, dar bine ca nu te-a sarutat tatal tau de noapte buna ca cine stie ce se putea intampla...
Daca nu vorbesti cu sora ta, si nu iei nici un fel de atitudine, s-ar putea sa te mai "viziteze" cumnatul.
Acum depinde de tine
- daca ti-a placut si mai vrei, nu spui la nimeni si astepti sa se mai intample
- daca nu ti-a placut si crezi ca ai facut ceva rau - incearca sa vorbesti cu sora ta si evita pe alta data sa mai ramai singura cu cumnatelul.
Nu vreau sa se mai intample, dar imi e frica sa nu ii distrug casnicia lu sora mea
Sfatul meu: ia mai multe curele leagale impreuna faci o bucla in jurul gatului te urci pe un scaun legi celelalt capat de o grinda si cam asta e tot... Amin!
Daca iti iubeai sora si prietenul nu te culcai cu el dar na asa sunteti voi femeile 1 la mana daca ii spui ii distrugi casnicia si sigur nu o sa mai vorbeasca cu tine pentru ce ai facut si 2 spune-i prietenului tau sa faceti o pauza si spre final sa o terminatti
Mutubal întreabă: