| pantofipantofi a întrebat:

Am comis-o, crying nu stiu ce sa ma fac va rog fara jigniri, cumnatu meu cu sora mea sunt veniti din canada si stau la mine momentan, aseara cumnatu a intrat in camera peste mine, eu dormeam, a inceput sa ma sarute si m-am trezit, eu i-am fript o palma si i-am zis sa iasa afara, el nu a iesit, intre timp am simtit ca m-am excitat f tare nu stiu fara sa vreau asta a fost momentul meu de slabiciune si i-am cedat adica am facut-o cu el, acum imi este fffff frica, nu stiu sa ii spun surorii mele ce s-a intamplat? ma simt oribil si fata de iubtul meu, ce sa fac? situatia e groaznica, eu cred ca daca ii spun va iesi mai urat? sa traiesc asa toata viata? nu stiu ce sa fac... crying

Răspuns Câştigător
| Tmcn a răspuns:

Nu îi spune, dar nu îi mai accepta avansurile. Nu are rost să îi distrugi căsnicia. măcar atât.

8 răspunsuri:
| ing3rd3mon4u a răspuns:

Buna.tie ti'ar place ca sora ta sa iti faca asa ceva? cum te'ai simti?
Mai bine i'ai spune.si ai accepta consecintele.
Daca a incercat cu tine cumnatul tau poate incerca si cu alta.
Mai bine spui adevarul chiar daca doare.
Decizia este a ta.
sper ca te'am putut ajuta.
Data care vine.ai grija si controleaza'te:*

| JoshuaNNN a răspuns:

Doamne, ce pot sa aud! Adica "fara sa vrei" te-ai culcat cu cumnatul tau, are logica nu?
Ce poti face? In primul rand desparte-te de iubitul tau ca e clar ca nu esti in stare sa ai o relatie, dupa standardele mele te-as numi o... In al doilea rand, ar trebui sa ii spui sorei tale de ce s-a intamplat, gandeste-te ca ce ai facut nu poate ramane secret, sau iti place sa distrugi viata unor oameni?

| Hater a răspuns:

Cine naiba sa mai inteleaga femeile... imi pare rau de sarcasm, dar bine ca nu te-a sarutat tatal tau de noapte buna ca cine stie ce se putea intampla...

| xBlackDreamx a răspuns:

E mai bine sa ii zici soratiistraight face

| Ionut_Victor_1985 a răspuns:

Daca nu vorbesti cu sora ta, si nu iei nici un fel de atitudine, s-ar putea sa te mai "viziteze" cumnatul.
Acum depinde de tine
- daca ti-a placut si mai vrei, nu spui la nimeni si astepti sa se mai intample
- daca nu ti-a placut si crezi ca ai facut ceva rau - incearca sa vorbesti cu sora ta si evita pe alta data sa mai ramai singura cu cumnatelul.

| pantofipantofi explică (pentru Ionut_Victor_1985):

Nu vreau sa se mai intample, dar imi e frica sa nu ii distrug casnicia lu sora mea

| IsBlacks a răspuns:

Sfatul meu: ia mai multe curele leagale impreuna faci o bucla in jurul gatului te urci pe un scaun legi celelalt capat de o grinda si cam asta e tot... Amin!

| bumbaf a răspuns:

Daca iti iubeai sora si prietenul nu te culcai cu el dar na asa sunteti voi femeile 1 la mana daca ii spui ii distrugi casnicia si sigur nu o sa mai vorbeasca cu tine pentru ce ai facut si 2 spune-i prietenului tau sa faceti o pauza si spre final sa o terminatti