Deci.uite cum sta treaba eu ma stiu pe mine cand v-am vazut raspunsurile mi-am zis ca ne facem de ras prin prostia noastra desi cu rusine marturisesc ca unii asa sunt.dar noi nu spunem atat de des te iubesc pentru ca suntem intr-adevar mai timizi iar chestia cu despartirea sta in felul urmator: cand suntem cu persoana iubita vrem decat sa fim cu ea sa ne simtim bine, sa fim fericiti dupa ce ne despartim realizam ceea ce am pierdut si ne pare rau de aceea spunem te iubesc atunci nu stiu cum sa iti explic sentimentul pur si simplu am pierdut o parte din noi.
Nu sunt neaparat timizi,e o timiditate impletita cu orgoliu si poate cu un strop de imaturitate.
"Te iubesc" este o marturisire totala si e greu sa recunoasca lucrul asta si fata de ei,cum ar putea s-o faca in fata fetei care le-a frant cerbicia?
Ei,cand despartirea bate la usa,se panicheaza,realizeaza ce pierd si,imprudent,sperand ca acest "mare" secret te-ar putea aduce inapoi,o spun!
Cam asta ar fi,in linii mari,explicatia.
Barbatii maturi,stiu ce vor si nu se feresc sa-si recunoasca sentimentele,nu considera ca abdica de la drepturile lor si nici nu simt ca se umilesc marturisind ceea ce simt, dimpotriva!
Asadar, depinde de varsta si caracterul fiecaruia.
Rabdare.
Cuvântul acesta „ te iubesc " mi-se pare de-a dreptul stupid într-o relaţie.
Am păţit şi eu ca pisik16. Unii băieţi sunt de-a dreptul nesimţiţi şi egoişti în felul lor.
Îţi dau un sfapt. Să nu ai încredere în nimeni şi nimic doar în tine!
Mie iubitul meu imi spune in fiecare zi.de nu stiu cate ori.ca ma iubeste daca iti spune doar la sfarsitul relatiei, cred ca doar se foloseste de tine.
Crista.depinde de baieti. Iubitul prietenei mele cele mai bune i spune zilnic de vreo 10 ori te iubesc...si in sms si pe mess si in realitate:Xdeci nu e ca sunt timizi depinde de baieti
Cand au o relatie iti spun foarte rar sau deloc ''te iubesc'' pentru ca atunci te au alaturi de ei si cand se incheie relatia respectiva iti spun ''te iubesc'' ca sa ramai cu ei. e ceva complicat cu baietii astia.eu cand m-am despartit de unu a inceput sa ma injure si inainte imi zicea ''te iubesc'' de-mi venea sa ma dau cu capul de pereti
anonim_4396 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: