Tot ce ai de facut e sa il lasi in pace, ti-a demonstrat de en ori ca tu te vrea sinu stiu de ce tot insisti, daca te iubea nu se comporta asa
Cred că te înşeală, ori s-a plictisit de relaţie, ori poate are probleme în familie.
Poate are probleme, cum zice, dar la telefon când era sunat putea răspunde, că doar nu era ocupat mereu şi de ce ar recurge la astfel de gesturi dacă mă iubeşte? Nu ştiu ce să mai înţeleg.Ce îl reţine să îmi spună adevărul? Doar atât i-am cerut să îmi spună el direct, că eu aşa pot trage multe concluzii.Să mai încerc să îl sun? Ce să îi zic? Şi pe maicăsa nu o credeam în stare să se pocească aşa că îi cunosc vocea.Doar nu o fi marionetă să îl conduca alţii.Voi ce mă sfătuiţi să fac pentru aflarea adevărului şi găsirea liniştii mele?
Da asa cred si eu, dar eu am mai vorbit cu el si i-am spus sa imi spuna el daca vrea sa ne despartim, iar el zice ca nu vrea.Ce sa fac ca sunt intr-o situatie penibila si era bine daca puteam ajunge sa ma conving cu ochii mei de adevar.Doar i-am spus sa fie direct.
Să ştii că faci la fel.
Dai aceleaşi răspunsuri tâmpite.
E o minune dacă din 200 de răspunsuri, ai ajutat o persoană.
Înainte să critici o persoană, e mai bine să te uiţi la tine, întâi.
Tu cum ai ajutat-o pe Ema?
Vreţi să câştigaţi un tricou drept recompensă pentru ce? Că numai de ajutat nu ajutaţi.
Tipic.
Dragă, eu am venit aici, sa văd toată povestea, şi am văzut că nu ştiu cum să ajut, şi am tăcut, ca sfat. M-am uitat prin comm-uri si l-am văzut.
N-ai înţeles întregul mesaj.
Dă răspunsuri ipocrite pentru a câştiga tricoul, în coontinuare.
Succes!
Adevarul este ca decat sa ne chinuim mai bine ne despartim, dar el a fost primul din viata mea si am pierdut o groaza de timp asteptandu-l si pe langa asta mai bine sa imi spuna el ca ne despartim, atata timp cat el sustine ca vrea sa continuam eu o iau asa cum zice el, dar ma chinuie in schimb comportamentul lui si faptul ca nu e direct.Nu stiu ce sa mai cred:una zice si alta face.Nu am curaj sa ii spun sa ne despartim ca il iubesc dar cum sa il fac sa imi spuna devarul?
Sa merg sa discut cu tatal sau care e venit in tara, poate imi spune adevarul?
Nu cred ca poti.
Incearca sa mai vorbesti cu el poate ti-l va spune pana la urma.
Din luna iunie pana acum am incarcat cartela sa il sun sa imi spuna devarul si el mereu o tine pe a lui ca vrea sa fim impreuna.Dar in schimb de ce imi face fazele alea cu raspunsul la telefon? Ma face sa insist cu telefoanele ca ma enervez ca nu raspunde.Sau sa astept sa vad daca ma suna sau vine pana de sarbatori sau poate la vara voi strange bani sa merg acolo sa vad adevarul? Nu stiu am avut cam multe probleme dupa urma lui. Fata asta nu i-o cunosteam.Dar de aseara ma simt jalnic.
Mai bine astepti sa vezi daca te suna si el.
Dac nu te suna cred ca iti dai seama care este adevarul.
Nu as vrea sa se ajunga sa imi dau singura seama, mai bine era daca imi spune el si imi iau gandul daca aud adevarul din gura lui.
Ema,să ştii că are noroc cu tine şi păcat că nu apreciază.Nu oricine ar fi putut rezista unei asemenea relaţie.
Nu mai fi insistentă.Nu-l mai teroriza cu telefoanele, nu-l mai suna.Lasă-l şi pe el să se chinuie, să îi pese.Nu-i mai da totul pe tavă.Ai făcut tot ce ai putut.Te-ai măcinat întruna, ai încercat să faci să fie totul bine.
E rândul lui. Dacă nu-i vei mai da niciun semn, oare ce va face?
O zi frumoasă, Ema!
El de sunat mă sună dacă vede că eu nu îl mai caut, dar de ce să vorbesc când vrea numai el? trebuie şi când vreau eu.
Când te sună, discutaţi serios.
Fă-l să vorbească, să-ţi spună ce se întâmplă.
Nu umbla să afli de la rude. Poate fi enervant şi deranjant.
Fă-l pe el să-ţi spună, insistând pe subiect.
Exact ce ne-ai spus nouă că te deranjează, trebuie să afle şi el.
Eu am tot insistat să aflu adevăratele motive şi îmi spune mereu că are probleme, dar mai simt nevoia să vorbesc cu el că îmi este greu şi simt cum mă respinge.Mai bine îmi spunea în faţa că doar nu sunt pe comandă să vorbesc cu el doar când vrea el.
Deci chiar nu ştiu ce să mai fac.Să mai încerc să insist cu sunatul până raspunde? Dar uneori doar mă taxează şi nu vorbeşte.Sau închide brusc fără să apuc să vorbesc.Eu mă complic pentru că este în joc viaţa mea şi vreau să aflu ce am de făcut, că deja a trecut mult timp.Să mai aştept pâna la sărbători să văd dacă ma caută? Dar simt să sun până raspunde.
Acum îmi dă iar ocupat.Deci chiar mă enervează.
Realizezi că doar îţi faci rău insistând să-l suni?
Lasă-l... aşteaptă până de sărbători.
E greu, dar decât să te macini întruna sunăndu-l aşa, iar el să-ţi tot dea pe ocupat, mai bine renunţă.
Aşa voi face, dar dacă nici până de sărbători nu ia nici o hotărâre mai bine îl sun eu să îi spun că totul s-a terminat din vina lui. E mai bine aşa?
Da..normal.
E cel mai bine aşa.
Ai făcut tot ce ai putut ca să salvezi relaţia.