| ema_2625 a întrebat:

Am continuat relatia mea cu baiatul despre care v-am povestit, cel plecat in strainatate.De la o vreme tot ce se intampla imi lasa un gust amar.Mi-am incarcat cartela ca sa putem vorbi si cand il sun imi da ocupat,raspunde cu efect intarziat.I-am spus ca daca nu mai doreste sa avem o relatie sa imi spuna direct fara nici o suparare si el spune ca are probleme si ca va veni si totul se va rezolva,imi spune asta din vara si nici acum nu a venit, sa il astept.Am tot incercat sa nu il sun des sa nu il stresez,dar cand l-am sunat dupa o saptamana,adica aseara,mi-a raspuns cu efect intarziat si a zis ca nu poate vorbi.L-am sunat sa imi explice ce tot are si m-a taxat ori el ori cine era langa telefon si maicasa si sora lui cred isi poceau vocea,ca sa ma simt eu jalnic.Ce sa fac in situatia asta,ca el mi-a facut si niste probleme? Sa merg sa vorbesc cu tatal sau pe care nu l-am cunoscut personal, care a venit recent in tara sau sa astept sa ma sune si sa vad daca vine pana in sarbatori? sau sa mai insist eu cu telefoane.Tot ce vreau este sa imi spuna adevarul in fata ca sa stiu ce am de facut.

34 răspunsuri:
| ema_2625 explică (pentru anonim_4396):

Aşa voi face, dar dacă nici până de sărbători nu ia nici o hotărâre mai bine îl sun eu să îi spun că totul s-a terminat din vina lui. E mai bine aşa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ema_2625):

Da..normal.
E cel mai bine aşa.
Ai făcut tot ce ai putut ca să salvezi relaţia.

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Mai bine desparte de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El va zice ca nu vrea sa va despartiti deoarece asa sunt barbatii, le place sa aiba "rezerve"
daca nu-l mai cauti 2/3 luni, sa vezi cum vine in limbawinking