Lasa timpul sa curga, relatia sa creasca singura. Daca e sa fie, va fi. Nu-i face apropouri, nu-i pune intrebari. Comporta-te cu maturitate, arata-i ca esti o femeie puternica, independenta, ca nu te agati de el.
Mama a fost in situatia asta, la 5 ani dupa moartea tatalui meu. Stiu ca ieseau mult impreuna, ma luau si pe mine cateodata...
Si parca tot mama a pus intrebari si a facut apropouri pana s-a gandit el sa o ceara de nevasta, dar totul a avut loc in timp... Nu mai stiu cat, dar a durat.
De ce ii e lui atat de greu? Pai depinde... Cine are fetita? A fost un divort, un deces? Daca a fost divort (bagat de ea) poate el inca nu a trecut peste, in adancul inimii. Bravo lui ca nu se grabeste si ca are grija sa cantareasca tot!
Sigur cand va lua o decizie, va fi una foarte buna!
Spor!
Pai in primulrand spune-i ca pentru tine e f important sa ai langa tine o persoana serioasa si responsabila, cu principii. Spune-i ca pentru tine copilul tau e cel mai important lucru si vrei un tata pentru el si acest tata va fi doar o persoana care sa te merite. Apreciaza-te singura, respecta-te si nu te lasa mai prejos in fata lui...si cel mai important abtin-te sa faci sex cu el...asta e foarte important...sau daca o faci, fa-l sa se simte in al noualea cer dupa care paraseste-l brusc, fara explicatii. Te va cauta el...atunci spune-i ceea ce ti-am scris mai sus in mod ca sa priceapa!
Eu te inteleg poate cel mai bine si eu imi cresc copilasi singura... mi-am pierdut sotul anul trecut... d-zeu sa-l ierte...nu e rau sa-ti doresti sa fi iubita din contra...parerea mea e sa lasi sa vina totul de la sine ca daca e sa fie al tau va fi daca nu nu...parerea mea.iti doresc tot binele din lume! daca vrei trimite-mi mes cu adresa ta de mess si mai vorbim