| Marial_3532 a întrebat:

Am crezut ca mi-a trecut... eram indragostita de un baiat care oarecum imi dadea sperante si am vrut sa-l uit neaparat pentru ca imi facea rau sa fiu indragotita de el (sufeream) si inainte de vacanta de craciun imi trecuse pana ieri cand m-am reindragostit mrg m-am indragostit si mai tare si nu stiu ce sa fac vreau sa nu mai sufar si nu stiu cum sa fac...

Răspuns Câştigător
| andreeaemmma a răspuns:

Pai trebuie sa ii spui ca il iubesti sau sa ii atraci atentia intr-un anumit fel... dar sa nu cumva sa faci prosti pentru al atrage

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit cam aceiasi chestie, insa eu era sa fac si altceva, dar nu am facut. Acum mi-am dat seama ca el numai asta vroia.Ai grija ce faci, vb deschis cu el si vezi ce reactii are... Daca gasesti un remediu sa il uiti, spune-mi si mie poate merge si in cazul meu

| indragostita_8050 a răspuns:

Si eu am patit la fel ca tine intr'un fel m-am indragostit de el si el nu mi-a prea acordat atentie. am fost la un chef si acolo am inceput sa dansam si na. nu trebuie sa ii spui ca il iubesti nu prea stiu ce sa faci. si eu i-am zis ca il iubesc dar de ceva timp nici macar nu ne mai salutam si eram prieteni foarte foarte buni, acum imi pare rau de ce i'am zis dar nu mai e nimica de facut.acuma is cu alt baiat si incept sa il iubesc foarte mult dar parinti mei sunt impotriva lui.nici eu nu stiu ce sa fac in situatia asta. Sper ca ti'am fost de ajutorkiss