| pypa007 a întrebat:

Am cu o fata ea erea din valcea si eu din petrosani am vb cu ea 2 anii de zile cu ia am iubit-o mai mult ca orce tineam la ia ca la soramea si ia ma iubea pe mine si tinea la mine nem intelegeam asa de tine si eu am plecat in italia si am cinut legatura prin telefon merea bine da dintr-o data nu mai a raspuns la telefon mi-am dat seama ca sa gasit pe alt baiat cand mam intors in tara m-am dus la ia acasa si mi-a zis maicasa ca o plecat in spania mi-a dat numarul de telefon maicasa am vb cu ea mi-a raspuns la telefon un baiat o zis pe cine cauti o caut pe angela pretena mea mi-a zis ca e cu mine a cum si nu mai vrea sa mai vb cu tine i-am zis daua la telefon sa vb cu ea mi-a data la telefon i-am zis dc s-a terminat asa de prost reletia noastra la inteput nem intelegeam bine te iubeam enorm de mult si tu pe mine cu ce team gresit ca sa ma paraseti tu pe mine nu am dat in tine nu team jignit cu nimica nu team vb urat cu tine mam purtat frumos cu tine zi-mi si mie dc nu mai ai vrut sa fim in preuna mi-a zis ca a gasit alt baiat de la din sat si ca o duce in spania la munca si cal al iubeste i
i-am zis daca asa ai decis tu ca e bine pentru tine inchiem ateasta relatie da sa nu uiti nici o data ca nu o sa mai gasesti asa un baiat cum eream eu o sa te iubesc toata viata mea no sa te uit nici o data angela clipele frumoase petrecute am doi o sa te iubesc toata viata mea o sa te port in gand mereu angela n-o sa mai pot iubi alta fata cum team iubit eu pe tine ingers pisicuto
de atunci o trecut 3 anii de zile si no pot sa uit pe fosta mea pretena ascult melodia asta de 20 de ori pe zi si ma gandesc la ia
http://www.youtube.com/watch?v=i9yoF1bRI0U&feature=fvw
cum sa fac sa nu mai ma gandesc la ia

18 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai normal ca nu am inteles nimic la ce scris ai...si revenind... prima data ai zis ca ai tinut la ea mai mult ca la o sora...nu mai intelegbig grin
in fine... daca vrei sa o uiti incearca sa-ti gasesti alte activitati care sa-ti tina mintea ocupata, iesi cu prietenii, distreaza-tewinking timpul le rezolva pe toate...happy

| Linda a răspuns:

Stiu ca e greu, dar incearca sa traiesti in prezent, lasa trecutul. Incepe o relatie cu o fata la care sentimentele sa fie reciproce. Asculta alte melodii. Roaga-te Domnului sa te ajute sa scapi. Du-te la biserica, cere ajutorul unui preot.

| ATB a răspuns:

Sincer nu te supara dar ai probleme mari in scriere si foarte grave. a fost nevoie de "traducere" (ex grav: ea se scrie ia se pronunta).
Acum sa raspund. trebuie sa treci peste. au trecut atatia ani. gandeste-te ca e in bratele lui, ca il iubeste si nu mai ai ce face.
TU trebuie sa faci ceva pentru tine, nu e singura femeie care te poate iubii sau pe care o poti iubii. Deschide ochii larg si priveste lumea. cauta-ti aleasa. traieste-ti viata. distreaza-te, iubeste din nou. poate o sa pierzi iar. dar din nou vei iubii.
NU poti traii in trecut. relatia aia e asemenea unei persoane dragi care moare. Daca astepti si regreti si bati pasul pe loc nu o sa invie. Nu trebuie sa uiti. nu vei putea. dar poti trece peste. Bafta!

| smooth a răspuns:

Incearca sa-ti faci noi activitati care sa nu aiba nici o legatura cu ea poate si o prietena mai apropiata" prieteni la distractie gasesti oriunde., ar fi bine si in primul rand cand iti sare gandul la ea, ia fate ca te dore unde va de ea si ca nu te merita incarcate cu ganduri pozitive pentru tine. numai bine

| smooth a răspuns:

Apropo mel e frumoasa dar nu o transforma!

| frumusica80 a răspuns:

DA trist. ancearca sa te aduni si nu poti sa o astepti toata viata esti tanar. fete sunt cate vrei numa trebuie sa o cauti pa cea potrivita pentru tine sucesss pa

| vip 2010 a răspuns:

Incearca sa-ti gasesti o prietena pe care sa te poti baza ca nu o inseli nicioadata...incerca ca oriunde mergi tu duo si pe ea ...fi mereu aproape de ea .si cu siguranta totul e ok...pana la uram poate ii va parea rau fostei tale iubite pentru ce a facut.big grinbig grin:

| pypa007 explică:

Alllinna nu stiu daca tu ai inteles ceva din asta da as multumesc pentru intrebare
2 rand citeste bine si gandeste-te in nainte sa spui ceva gresit sau tu esti una dintre fetele alea care vb cu un baiat si el cine la el si tu stai nu mai pentru banii si cand nu mai are ai dai paputi si pa asa faci si tu cred?

| simona_1150 a răspuns:

Vad ca este o poveste cat de cat trista. Parerea mea este ca ea a fost singura care a avut de pierdut. Si trebuie sa iti dai seama de un lucru: nu pleca daca nu vroia. Ar fi mai bine sa te implici in fel de fel de lucruri, care sa te faca sa o uiti, daca asta iti doresti. Si...capul sus...mai sunt fete in lume. Cu siguranta este una si pentru tine! Trebuie doar sa inveti dn greseli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia mai baga-ti mintile in cap cum spune romanul, pai ai plecat, acum a plecat si ea, tu ce vrei? ca viata sa ramana pe loc?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E dificil sa începi o noua relatie
în conditiile în care nu ti-ai uitat
înca fosta prietena. De fapt,
majoritatea spun ca pentru a uita o
fata trebuie sa cunosti al tau lucru
cât se poate de eronat.
Sa fii capabil sa dai uitarii o
relatie care s-a încheiat este
important si chiar vital daca vrei
sa mergi mai departe, atât pentru
singuratatea ta cât si pentru orice
succes al tau în viata, prin urmare ideea de a trece de
la o fata la alta este o solutie buna pentru orgoliul tau
dar nu te ajuta si sa uiti si sa-ti vindeci ranile.
Inchipuie-ti urmatorul scenariu: te afli in apele adanci ale unui ocean, iar eu sunt intr-o barca in apropierea ta nu suficient de mult ca sa te si salvez in schimb vin cu sugestii pentru ca tu sa poti supravietui, de aceea iti arunc o vesta de salvare. Imediat ce ai pus pe tine aceasta vesta, tu esti cel care ia decizia sa-ti ti respiratia si sa-ti apleci capul sub apa. Ce bine poate sa-ti faca cineva atata vreme cat tu nu doresti acest ajutor?
Ce vreau sa spun in continuare este intrebarea " la ce bun daca tu iti mai ti respiratia? Daca tot nu vrei sa iesi la suprafata?" adica daca nu te hotarasti sa uiti o tipa. Cele afirmate sunt in ideea ca disperarea este o sursa teribila de suferinta daca te complaci in situatia aceasta, practic iti poate devasta viata dupa cum mi-a fost dat sa aud si sa traiesc, la randul meu. Sfarsitul unei relatii poate avea un impact foarte puternic asupra vietii tale, mai ales daca aveai sentimente puternice pentru acea tipa. Nici eu, la fel ca multi altii, nu am fost ferit de asa ceva. Imi amintesc, in mod deosebit, de o fata pe nume Ana.
Ana era si este frumoasa, nespus de dulce si iubitoare, o persoana si o prezenta incantatoare. Pe cand eram impreuna, credeam amandoi ca asa vom ramane. Desi tineri, stiam ca intre noi exista iubire si ne inchipuiam mereu ca nimic nu ne va putea desparti, ca vom fi sot si sotie si ne gandeam cum vor arata copii nostri, ce nume vor purta. Am facut toate lucrurile pe care le fac niste oameni indragostiti, mai ales cand sunt tineri si li se pare toata lumea a lor. Ne vedeam zi de zi, vorbeam la telefon, insa noi nu ne dadeam seama decat ca ne suntem dragi unul altuia.
A venit totusi si ziua cand povestea a luat sfarsit, coplesindu-ne pe amandoi in egala masura. La un moment dat, se pare ca mi-am dezamagit familia profund si am devenit iritat si satul de aceasta cauza si o iubeam la fel de mult in continuare, dar nu mi-am dat seamaca de fapt traiam un sentiment de nesiguranta si aveam nevoie de mai multa varietate.
O data ce faci un pas esti ca si pierdut, atunci am luat o decizie gresita.
Ideea pe care vreau sa o las este sa nu suferiti, aceasta experienat ma invatat o lectie. M-am maturizat din multe puncte de vedere cu toate ca nu constientizam pe loc cunostintele accumulate.
Pentru a reusi sa trecu cu bine de asemenea provocari in dragoste, poti urma ex meu; sa privesti retrospective sis a te intrebi: "Cu ce m-am ales eu?" si "As mai fi astazi unde am ajuns daca se intampla altceva?"
Invata sa fi recunoscator ca ai suferit din dragoste pentru a invata mai mult, ca sa te vindeci, sa te maturizezi sis a progresezi in viata
Fii multumit pentru invataturile primate, gandeste-te ca totul s-a intamplat dintr-un motiv, ca tu sa poti capata o viziune complete asupra lucrurilor.
Finalizeaza relatia. Acesta este un lucru pe care nu l-am facut impreuna cu Ana. Trebuie sa asezi toate piesele in ordine si sa nu lasi sa cada la intamplare. Discutati de la suflet la suflet si incheiati relatia de comun accord.
Niciodata sa nu te intorci in trecut, pentru ca daca faci asta, aceea va deveni noua ta realitate. Uita de tipare si pune-ti intrebarea ce castigi de pe urma suferintei si de ce te gandesti mereu la trecut. Oare iti face placere sa te chinui singur? Iti faci un bine realizand totul la nesfarsit?
Nu uita priveste drept inainte, cauta si descopera ca esti intr-un loc mirific

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la scoala si mai invata sa scrii, poate asa uiti de "ia"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeas cestie ca ata si eu stau cu o fata din constanta si eu sunt din matasari tr jiu si ne vedem doar prin web pe mes si am 17 ani si ea are 15 ani si o iubesc ca pe sufletelul meu si mi-e frica sa nu o pierd ea zice ca nu o sa o pierd nici o da ear mie mi-e frica ca e foarte draguta si nu stiu ce sa fac i-am zis sasi caute alt baiat mai aproape de ea care sa fie linga ea si so stringa in brate so sarute sa aiba grija de ea dar ea z ice ce nu are nevoie de altu aproape ca ma iubeste numai pe mine si ca nu vrea sa se desparta de mine. nu stiu ce sati zic caut-o eu as cautao as mai incerca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca pe langa problema; ema de gramatica care o ai ai si o problema grava cu capu, chestiile astea le facem pe la 14 15 ani, nu stiu ce ai u in cap dar ceva e grav

| just_for_my a răspuns:

Bun ...pai tu spui ca ai iubit-o ca pe sora ta si ea pe tine la fel ...cum ai fi vrut sa dureze o astfel de relatie din moment ce tu o iubeai ca pe o sora? cred ca ar trebui sa iti lasi trecutul acolo unde ii e locul (adica in trecut) si sa treci mai departe chiar daca iti este greu ...cauta sa iti continui viata fara angela... ar fi trebui sa stii ca iubirile la distanta nu dureaza ...revino cu picioarele pe pamint si continua-ti viata fara ea, gaseste oi alta fata pe care sa nu o iubesti ca pe o sora... apropo si catalin crisan divorteaza ...bafta in ceea ce hotarasti sa faci in continuare

| geteha a răspuns:

Viata nu se opreste intr-o fata...am iubit o fata bla bla ceai scris si u... o plecat in italia chesti chesti so stricat relatia fix la 1 an am suferit mi-am dat seama ca nare rost sa ma gandesc la ea... ia intra in vorba cu multe fete sa vezi cum te schimbi si din alea din alea...fie bafta multawinking si inca ceva chiar imi pare rau cand aud chestiile astea sad (dragostea la distanta nu tine... data viitoare cand dai de una incearca sa opresti relatia inainte sa va distantzatzi altfel vei repeta iar suferinta sti cum se zice 'cine nu invata din trecut e blestemat sa repete iar') sad

| geteha a răspuns:

Inca ceva ai observato pe 'denyse'? nice girl :X:X:X is gelos pe u, nu-mi da si mie sfaturi fata? :X:X:X...
hai fugi si ia'ti cosmote, meci cu prietenii, bulevard cu prietenii, restaurant cu prietenii, schimba genu de muzica, dormi cu capu pe tastatura, razi, glumeste, multe multe, hai cat mai traiesti big grin
(Daca un om nu are pentru ce muri probabil ca nu are nimic pentru ce trai) Asa ca hai mori de fericirewinking

| geteha a răspuns:

Sau frumusica80 :X