| teo_1432 a întrebat:

Am cunoscut acum ceva timp un baiat pe net si neam indragostit unul de celalalt(nea facut cunostinta o prietena carel cunoaste). Deci, suntem impreuna...Imi tot spunea ca numai eu sunt iubita lui si eu l-am crezut aproape de fiecare data. dar, la un moment dat, a recunoscut ca mai are pe cineva, dar a refuzat sa ne despartim... Nu stiu ce sa fac! sa ma despart de el sau nu? Sincer, chiar tin foarte foarte mult la el! ps: E mai mare decat mine si nici nu locuieste in tara.

Răspuns Câştigător
| marinelas2009 a răspuns:

Sall
te inteleg ca am trecut prin asta
deci...eu iti propun sa nu te desparti de el daca cu adevarat il iubesti si el te iubeste
spune-i sa aleaga dintre tine si ea
( apropo: am 15 ani)
daca te alege pe tine. inseamna ca te iubeste cu adevarat si nu o sa se mai intample asta de acum inainte

7 răspunsuri:
| AnNe a răspuns:

Draga mea.isi bate joc de tine adica nici nu va vazut niciodata e clar ac tine la aia care e cu el zilnik inteleg ca ti la el dar o relatie virtuala.nu te supara e jenant nu renunta de tot la el acorda-i prietenia ta:p spune-i ca te-a ranit foarte tare. funda?

| ynna93 a răspuns:

Pai si tu ce esti rezerva? daca spui ca el zicea ca nu are pe nimeni si apoi a recunoscut, este clar ca era impreuna cu tipa dinaintea ta. uita`l ca nu merita.sau ca sa te razbuni fa cumva si afla si id`ul fetei respective si spune`i de existenta tabig grin.asta asa pentru incantarea ta.tongue.dar sfatul meu este sa-l uiti ca nu te merita.plus de asta iti poti gasi un prieten in tara care sa fie numai al tau.bye.

| olinka_1152 a răspuns:

Salut,cum sa spun eu tot am facut cunostinta cu iubitul meu,, deacum imi este sot.dar am fost cinstiti unul cu altul.si chiar eu erma intr-o tara si el in alta tara,dar am mers asa mai departe.O relatie cind doresti sa o incepi nu o incepi cu minciuni,, daca ti-o doresti cu adevarat,, daca el ti-a spus ca are inca una.dar el poate sa aiba si 10.Nu se construieste o relatie pe minciuni,, da te inteleg ca tii la el,, dar fii mai ateanta sa nu suferi pe viitor si mai mult.

| corinutsa03 a răspuns:

Pai in locul tau eu l-as uita.,., fiindca tu de acum in colo n-o sa mai ai incredere in el.,., o sa vezi.,.

| teo_1432 explică:

Nu era cu acea fata cand neam cunoscut... asta e sigur!

| ynna93 a răspuns:

Hm`.crezi tu ca nu era? eu nu prea cred asta.si nu cred ca ai de unde stii sigur sigur.el fiind in alta tara.winking

| teo_1432 explică:

Stiam, pentru ca il stie foarte bine o matusa de-a mea care locuieste in italia...deci era sigur ca nu mai avea pe cineva...:p