Sall
te inteleg ca am trecut prin asta
deci...eu iti propun sa nu te desparti de el daca cu adevarat il iubesti si el te iubeste
spune-i sa aleaga dintre tine si ea
( apropo: am 15 ani)
daca te alege pe tine. inseamna ca te iubeste cu adevarat si nu o sa se mai intample asta de acum inainte
Draga mea.isi bate joc de tine adica nici nu va vazut niciodata e clar ac tine la aia care e cu el zilnik inteleg ca ti la el dar o relatie virtuala.nu te supara e jenant nu renunta de tot la el acorda-i prietenia ta:p spune-i ca te-a ranit foarte tare. funda?
Pai si tu ce esti rezerva? daca spui ca el zicea ca nu are pe nimeni si apoi a recunoscut, este clar ca era impreuna cu tipa dinaintea ta. uita`l ca nu merita.sau ca sa te razbuni fa cumva si afla si id`ul fetei respective si spune`i de existenta ta.asta asa pentru incantarea ta..dar sfatul meu este sa-l uiti ca nu te merita.plus de asta iti poti gasi un prieten in tara care sa fie numai al tau.bye.
Salut,cum sa spun eu tot am facut cunostinta cu iubitul meu,, deacum imi este sot.dar am fost cinstiti unul cu altul.si chiar eu erma intr-o tara si el in alta tara,dar am mers asa mai departe.O relatie cind doresti sa o incepi nu o incepi cu minciuni,, daca ti-o doresti cu adevarat,, daca el ti-a spus ca are inca una.dar el poate sa aiba si 10.Nu se construieste o relatie pe minciuni,, da te inteleg ca tii la el,, dar fii mai ateanta sa nu suferi pe viitor si mai mult.
Pai in locul tau eu l-as uita.,., fiindca tu de acum in colo n-o sa mai ai incredere in el.,., o sa vezi.,.
Hm`.crezi tu ca nu era? eu nu prea cred asta.si nu cred ca ai de unde stii sigur sigur.el fiind in alta tara.
Stiam, pentru ca il stie foarte bine o matusa de-a mea care locuieste in italia...deci era sigur ca nu mai avea pe cineva...:p