Aham...deci a incercat doar si-ai ramas gravida? Eu zic sa-l faci si sa-l dai spre adoptie.Ca sunt multe femei pe lumea asta care fac tratamente zeci de ani si cretine ca tine se ard cu baieti la 3 saptamani dupa ce s-au cunoscut, fac un copil si hai sa scapam de el.Mai bine faci o familie, care nu poate avea copil, fericita!
Nu pot sa cred cat de naiva si de proasta esti Ieri te-a violat si amu esti gravida?Du-te draga la un ginecolog, cu 250 de lei te scapa nenea de acolo si nu te mai stresa atat. Data viitoare nu te fwte cu primul care iti apare in cale.Bafta!
Bai eu nu vr comm din astea tampitule
Nu imi pasa ca nu vrei, astea e realitatea daca esti proasta si te lasi la oricare
Imi pare rau pentru ce ai patit dar copilul nu are nicio vina ar fi pacat sa avortezi sa stii ca unele persoane dupa ce fac acest lucru mai tarziu ajung sa regrete. ai grija de tine si nu te pripi in a lua o decizie findca s-ar putea ca mai tarziu sa ai regrete.
NU, ce vina are bebelush-ul? Stii ca pentru el locul cel mai sigur pe lume este burtica unei mame? Ti-a trecut prin cap vreo data sa omori un bebelush pe strada asa din senin? Nu cred, atunci de ce sa ucizi propriul tau bebelush. Vilolul, este groaznic si condamnabil insa tot tu spui ca iti place de el, primeste copilul si creste-l cu toata dragostea si roaga-te la Dumnezeu sa fie frumos si sanatos si intr-o zi va veti regasi unul pe altul intr-o armonie. Orice ghindesti acum roaga-te la Dumnezeu sa-ti trimita ghindul cel bun. Mergi si vorbeste cu un preot si el va stie cum sa-ti vorbeasca ca sa te ajute cu adevarat.
Fato in primul rand e vina tah Pntk ai incredere in orcine si in primul rand daca faci copilul nu e bine sa il dai la casa copilului pntk saracutu de el iti dai seama ce va ajunge ...Isi va dori sa nu fi trait dar si cand faci avort faci un pakat dar mai bine decat sa nu ai ceea ce sa ii oferi si cand creste sa ajunga sa iti blesteme ziliele si lui si tie...Deci asta este :d Fa avort ar fi cel mai bine deckat sa duka o viata chinuita si sa fie batjocorit cand creste de unii ca lumea e rea mai sp uite/l uite/o pe aia de la casa copilului fara parintii Deci gandeste-te bine dar Eu asta iti sp ca e mai bine sa faci. Oricum u esti cea mai vinovata pnt tot