| Nicole95 a întrebat:

Am cunoscut de două luni un băiat turc de 25 de ani, am vorbit, am ieşit de câteva ori, şi ne-am îndrăgostit. Problema majoră este cu religia lui, fiind musulman, dar unul modern. Eu sunt o persoană care iubeşte culturile şi religiile diferite, nu am nicio problemă cu asta, dar părinţii mei şi cunostiintele mele sunt totalmente împotriva relaţiei.
Pare un băiat binecrescut, politicos, imi place cum gândeşte şi cum vorbeşte.
Într-o zi am mers intr-o excursie si ne-am cazat la un hotel. Lucrurile au devenit cam incinse, voia să facem sex, dar l-am refuzat, spunandu-i că am nevoie de mult timp ca să am atâta încredere în cineva. La asta a răspuns că m-ar aştepta chiar şi până la căsătorie. Credeţi că asta e iubire adevărată?

Răspuns Câştigător
| dariaelena a răspuns:

Doar tu iti poti da seama, mai lasa timpul sa treaca pentru a putea sa va cunoasteti mai bine.Cat despre faptul ca el are alta religie daca voi va iubiti asta e tot ce conteaza, o sa puteti depasi si acest obstacol.Sa stii ca una din prietenele mele traieste o poveste asemanatoare cu a ta dar ea s-a casatorit cu el, au si un bebe.

2 răspunsuri:
| e1xtz a răspuns:

'Muslimul' tot muslim ramane.
Mai cauta si tu povestiri ale altor femei care s-au incurcat cu muslimi care erau 'bomboane' la inceput, si calvarul in care s-a transformat dupa.

Mai gandeste-te...ma gandesc ca esti tanara, iar mintea si experienta nu te ajuta mult.

| Nonzen a răspuns:

Bună! Îți spun eu ce trebuie să faci:
În primul rând să fii sigură că poți avea încredere în el, să nu ți-l poți imagina făcându-ți ceva rău.
În an doilea rând zic că e nevoie de timp și comunicare, astfel că nici un gând de-al lui să nu te surprindă. Vorbiți despre religie și faceți-vă propriile voastre reguli, gen: tu mergi la biserica X, fără nici o problemă, eu la biserica Y fără nici o problemă. Eu zic că ar trebui să vorbiți și despre sex, am auzit că musulmanii au fantezii "interesante" și că au ce au cu sexul anal, asta n-am de unde să știu dacă e adevărat. Și zic să mai aștepți 1-2, hai 3 luni și să te culci cu el.
În al treilea rând spune-le părinților, rudelor ce a-ți vorbit și ce decizie ai luat, e dreptul tău, mă gândesc că ești majoră.
Toate cele bune, draga mea?