Doar tu iti poti da seama, mai lasa timpul sa treaca pentru a putea sa va cunoasteti mai bine.Cat despre faptul ca el are alta religie daca voi va iubiti asta e tot ce conteaza, o sa puteti depasi si acest obstacol.Sa stii ca una din prietenele mele traieste o poveste asemanatoare cu a ta dar ea s-a casatorit cu el, au si un bebe.
'Muslimul' tot muslim ramane.
Mai cauta si tu povestiri ale altor femei care s-au incurcat cu muslimi care erau 'bomboane' la inceput, si calvarul in care s-a transformat dupa.
Mai gandeste-te...ma gandesc ca esti tanara, iar mintea si experienta nu te ajuta mult.
Bună! Îți spun eu ce trebuie să faci:
În primul rând să fii sigură că poți avea încredere în el, să nu ți-l poți imagina făcându-ți ceva rău.
În an doilea rând zic că e nevoie de timp și comunicare, astfel că nici un gând de-al lui să nu te surprindă. Vorbiți despre religie și faceți-vă propriile voastre reguli, gen: tu mergi la biserica X, fără nici o problemă, eu la biserica Y fără nici o problemă. Eu zic că ar trebui să vorbiți și despre sex, am auzit că musulmanii au fantezii "interesante" și că au ce au cu sexul anal, asta n-am de unde să știu dacă e adevărat. Și zic să mai aștepți 1-2, hai 3 luni și să te culci cu el.
În al treilea rând spune-le părinților, rudelor ce a-ți vorbit și ce decizie ai luat, e dreptul tău, mă gândesc că ești majoră.
Toate cele bune, draga mea?
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: