Da tipul s-a schimbat! Cred ca u la-ai atras foare mult si pentru tine a facut asta! Stai langa el.si incearca sa-i impui si u multe chesti la care ar trebiu schimbari! Usor usor se va schimba! (Stiu pentru ca si eu am avut o relati din asta si l`am schimbat pe pr meu, dar n`am departit acum ). Dar o sa mearga vei vedea! Sper sa fie de folos raspuns meu.ti pup!
Depinde. Orice sfarsit are un inceput diferit. Incearca sa nu te mai gandesti tot timpul la chestia asta, caci daca o faci toate se vor intoarce impotriva relatiei tale. Nu conteaza cine a fost sau ce a facut, conteaza prezentul si ce va fi in viitor
Stii orice fata poate imblanzii orice baiat, prin diferite metode, trebuie doar sa stii cum sa-l abordezi si sa-l inveti Da se poate schimba.
Buna poate chiar s-a saturat e posibil. sunteti de 6 luni impreuna ar fi fost culmea sa nu fi aflat in 6 luni daca te-a inselat. cred ca tine foarte mult la tine si a decis sa se schimbe. si eu am avut de a face cu un baiat la fel si era un mare fustangiu dar chiar tinea la mine si nici nu sa mai dat la alta fata
Si pe mine a incercat sa ma cucereasca un timp mai... fustangiu sa zicem. Si a incercat mai mult de un an, un an si jumatate, dar tot nu am putut avea incredere in el. Normal, incerca sa imi arate in fel si chip ca s-a schimbat, eu eram pe cale sa il cred...insa tot la catva timp "dadea cu bata in balta".
Deci nu stiu cata incredere poti avea intr-un asemenea tip... Eu nu as avea.
AlexEjmecheru întreabă: