Depinde de "tip", nu toti tipii "nu merita"
Cunoaste-l mai intai
Eu zic sa-l mai studiezi cata sa mai intrebi colegi/ colege despre el sa vezi km cum se manifesta el, etc Nu asa hopa topa la prima vedere sa te si indragostesti. Am facut-o si eu, si am gresit. Cat despre "placut", e normal sa-l placi Mai ales daca e dragut dar de la a-l place...pana a-l iubi, e o diferenta Placutul se refera doar la aspect, sau la stil Dar a "iubi" persoana, a te indragosti total de ea, e cu totul alt ceva.
Eu zic sa mai astepti Sa mai vezi cum se comporta, sa afliii mai multe date despre el. E un sfat prietenesc, dat din propria experienta.
Nu te aruncaaaaaaaaaaa asa doar pe considerentul ca e "frumos, dragut, etc" E plin de ei:-J Si urat sa fie, important e sa te iubeasca sincer Ca de baieti frumosi si gaunosi, plina lumea:-J...
De ce ti-e frica,de aia nu scapi.
Daca pana acum ai avut numai experiente nefericite, acum a venit timpul sa sufli si-n iaurt!
Asa ca, abtine-te.Nu fa nimic pana nu vezi ce face el,pana nu te convinge prin comportamentul lui ca ii placi mult si ca nu e un superficial.
E singura cale si cea mai sigura.
Nu te mai avanta,invata sa astepti,invata ca gesturile tale sa fie un raspuns la gesturile lui si nu fii iarasi tot tu, cea care intreaba!
Cu tactica asta cuminte, nu vei mai suferi niciodata.Nu-ti ramane decat sa o urmezi.
Mult noroc!