anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut o fata acum 7 luni cu care am devenit foarte buni amici.mergeam imreuna doar la meciuri. ca nu avem acelasi cerc de prieteni si ne vedem foarte rar(vreau sa spun ca avem foarte multe coincidente, una dintre ele ar fi ca acum 3 ani trbuia se ne faca cunostinta pariti nostri care se cunosc). in datile in care ne intalneam(foarte rare)se simtea ceva ciudat intre noi, dar nici unu dintre noi nu are curaj sa faca primul pas(sunt prea timid si cred ca si ea). Am avut ocazia de vreo 2ori (foarte recent) sa-i spun ce simt si daca nu ar vrea sa fim mai mult decat prieteni(parinti ei ar fi incantati sa avem o relatie pentru ca ma adora)dar nu am facut-o si acum, nu mai vb si nici nu mai mergem la meciuri impreuna.cum sa-i dau de inteles ca imi place fffffffffffffff mult? va rog sa ma ajutati ca nu mi-o mai pot scoate din minte, va multumesc tuturor

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Este pasul pe care trebuie sa-l faci inainte s-o vezi cu altcineva. Tu alegi, daca tu ii spui poate iese ceva, daca nu, ii spune altul si oricum pierzi. Nu e nevoie sa faci ditamai declaratia. Poti incepe subtil. Dupa ce iesiti gasesti un pretext sa o inviti si dupa 2-3 zile. Daca ea e tacuta, vorbeste tu, si strecoara intrebari s-o implici. Trebuie sa se simta bine cu tine, e suficient. Nu trebuie sa-ti asumi alt rol, sa te prefaci in vreun fel. Dupa ce plecati acasa ii poti da cate un mesaj, ca te-ai simtit bine cu ea si te bucuri ca ai vazut-o. Ea iti raspunde, tu ai grija sa mentii un dialog viu, interesant. Nu trebuie sa te arunci, nici sa te arati exagerat de disponibil, ca pana la urma o placi si atat, daca o sa fie ceva intre voi tu doar dirijezi usor directia si restul vine de la sine. Relatia se intampla, nu se spune, una e sa procedezi romantic si alta sa afisezi o nesiguranta inutila...pentru ca daca te place nesiguranta e o piedica. Daca esti timid, fa pasi mici si bucura-te de momentele cu ea. Cand ai o confirmare, prinzi curaj. Cand n-o ai, bucura-te de adrenalina. Un lucru sa stii: femeile in general isi doresc barbati. Chiar daca esti timid, nu te purta ca o fata, pentru ca tu ai rolul de cuceritor si apoi protector. Fii tu insuti, si daca faci o gafa, razi impreuna cu ea, apoi mergi mai departe. Si grabeste-te, inca n-am cunoscut o fata care sa vrea sa fie singura de sarbatori, deci ai inca un avantaj cu momentul.

| gavri1989 a răspuns (pentru cristacheceliute):

Mersi pentru sfaturi

3 răspunsuri:
| Blondda a răspuns:

Daca va mai intalniti du-te la ea di vorbeste-i, intreab-o ce face si diferite chestii, daca nu fa rost de numarul ei de telefon si dupa ce vorbiti vreo 4-5 zile invita-o la un suc sau la patinoar ca tot e iarna, fa-o sa se simta bine in prezenta ta si sa nu lasi plictiseala sa intervina in discutiile voastre, nu o lasa sa se plictiseasca, dar nici nu o plictisi tu cu prea multe intrebari si fii tandru, toate fetele adora asta. Sper ca te-as ajutat.:*

| gavri1989 a răspuns:

Mai vreau sfaturi