anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut o fata acum jumatate de an, mi-a placut foarte mult de ea, m-am indragostit de ea. Ei ii place de mine, sunt ca persoana ok, dar nu a reusit in tot acest timp sa se indragosteasca de mine. Nu inteleg de ce am primit saruturi in acest timp, de ce am facut lucruri intime, de ce am mers de mana in oras, de ce m-a strans in brate. Ea vrea sa fim acum doar prieteni pentru ca nu simte chimia iubirii. De ce nu se poate indragosti de mine?

4 răspunsuri:
| cristina_6683 a răspuns:

Nu te poti indragosti de cine vrei sau cand vrei.eu zic sa ramai prieten cu ea. adica daca tie iti place de ea si ea vrea sa fiti doar prieteni, fiti prieteni. poate ca ea nu simte acelasi ucru pentru tine dar daca vrea sa fie prietena cu tine inseamna ca te apreciaza dar ca pe un prieten care sa ii fie mereu aproape.

| rolly14 a răspuns:

Ea probabil a simtit oarecum o atractie puternica de prietenie pentru tine si te-a indragit ca pe un prieten foarte bun acum cu indragostitul nu stiu ce sa spun.Fiecare om simte ce vrea

| Aly_8868 a răspuns:

Mai las-o putin.Petrecetzi mai mult timp impreuna si spune-i ca ea se comporta foarte ciudat spunandu-ti ca vrea sa fiti doar prieteni!

| theguy a răspuns:

Poate i-ai dat prea multa dragoste laughing Din cate am observat e mai bine sa o tii din cand in cand in suspans, daca ii dai mereu ce vrea se plictiseste mai repede. Mai uita de ea din cand in cand...incearca sa fii si putin indiferent...in general functioneaza, cu toate ca fiecare fata este diferita.