Nu se poate spune acelasi lucru si depsre tine? Nu ea a facut sex neprotejat ci VOI ATI FACUT sex neprotejat. Uite-te la tine in primul rand... apoi la partenera.
Dar despre tine ce zici? Ea fie este la fel de nepasatoare ca tine privind starea ei de sanatate, fie deja stie ca este infectata cu ceva foarte grav si nu-i mai pasa (daca este HIV pozitiva, nu prea mai are nimic de pierdut).
Tu trebuia sa fii primul responsabil si sa dai dovada si de respect, protejand-o! Sa nu te miri daca, ori acum de la ea, ori alta data de la alta, te vei alege cu ceva "bucurii" care te vor manca in zona delicata! Ca sa nu mai zic ca aspectul protectiei inseamna si auto/self/respect!
Sunt zeci de boli cu transmitere sexuala prin acte neprotejate, dintre care cateva si mortale, iar tu ne intrebi daca ea e cea dubioasa?! Chiar daca e adevarat ca unora le place foarte mult sa simta jetul spermei cand termini tu.
NU MERITA RISCUL!
Eu cred ca fata are incredere in tine de a acceptat. De unde stia ea ca nu o sa ia vreo boala de la tine?! Tu esti sigur ca ea e sanatoasa si nu ai luat tu vreo boala de la ea?! Protectia nu e doar pentru bolile cu transmitere sexuala mai e si pentru a evita o sarcina nedorita. Va sfatuiesc ca pe viitor sa folositi protectie ca nu se stie niciodata!
Bafta multa!
Fata nu e dubioasa, tu esti ala vinovat deaorecere nu te-ai protejat. Nu se stie peste ce "specimen" ai dat, prin urmare sa nu-ti fie mica mirarea cand vei constata ca tocmai ai luat cateva boli cu transmitere sexuala.
Exista 2 tipuri de fete "dubioase" cum le spui tu. 1. S-a indragostit de tine si a avut incredere oarba in tine sau 2 Ai dat peste o fata de moravuri usoare si ar fi cazut sa te rogi sa nu iti fi lasat "cadou" si vreo boala. Exista posibilitate ca fata sa foloseasca anticoceptionale, daca nu ar fi mai bine sa ai grija altadata daca nu vrei sa devi tatic.
Cred ca sexul este cand te dezbraci cu iubita sau iubitul si te saruti pai nu stiu ce sa zic scuze ca nu ti-am dat raspuns dar as vrea sa-mi zici daca e corect cum am zis de sex.