Nu ne-ai spus daca v-ati intalnit sau nu si daca da, ce urmari a avut intalnirea voastra. Mai insista, o fata se lasa greu!
La fel ca si neutrino, sunt si eu curios daca v-ati intalnit si daca da, ce urmari a avut intalnirea.
Ea nu stie inca daca te place sau te vrea doar amic. intreab-o si cere un raspuns scurt si precis. daca nu merge treaba, renunta, cauta alta! succes!
Nu Era distanta fata de tine. poate e mai retrasa, emotiva.
tu eSti barbaTul nu ea.
greselI pe care le-ai facut. cel mai Probabil te-ai holbat la ea sau ceva de genul, gResesc? aminteste-ti cum te uiti la o fata pe care o placi si apoi uita-te in oglinda. nu cred ca e tocmai un zambet.
la o fata trebuie sa-i zambeSti frumos, asa se cade. zambesTe-i cu incredere pentru ca zAmbetul este fascinant. altfel, poate o sperii.
Da, foarte mare greseala faptul ca te intereseaza ce ar putea zice prietenii. ea a siMtit asta. crezi ca tie ti-ar place sa te evite din cauza prietenelor ei sau ti-ar place sa fie deschisa cu tine in fata lor? cred ca INtelegi.
eu unul m-as supara daca as fi fata si te-ar deranja prezenta mea in fata prietenilor.
scurt, iti place fata, nu te intereseaza ce zic prietenii. lasa-i sa zica. altfel tu vei ramane fara ea si ei vor tot zice ce le trece prin cap.
o alta greseala mare este faptul ca interpretezi prea mult, gandesti prea mult si faci putin.
nu uita ca tu ramai mut. nu ea. ea asteapta. nu stie ce vrei. are rabdare o vreme. la urma se va satura.
eu am imresia ca te ascunzi. ai vrea sa fie secretul tau si sa nu stie nimeni. e gresit ceea ce faci. daca o iubesti fii mandru cu ea, spune-i ca o placi si zambeste-i frumos.
fii barbat. fii curajos. fii onest.
fa un sport in echipa, de performanta. este foarte important. te va ajuta enorm sa scapi de inhibitii.
alege-ti prietenii cu grija. nu toti sunt potriviti. unii sunt de umplutura si nu ai nevoie de ei.
bafta si revin-o daca mai ai nevoie de un sfat.
Nu mi-ar rămâne decât o singură cale să fac asta : să o abordez direct, față-n față. În acest domeniu sunt cel mai slab și am pierdut mai multe prietene din cauza asta. Modul în care le-am abordat înainte, sincer le-a flatat și m-au făcut să mă ignore. Nu vreau să repet aceeași greșeală.
Asta înseamnă că ar trebui să intervin în momentul în care ar face o conversație cu o prietenă de-a ei și cred că ar supăra-o dacă aș deranja-o. Caut de mult timp un moment în care să fie singură, să nu o deranjez, dar problema este că mai tot timpul este în conversație cu cineva.
Este prostut din partea ta sa crezi ca esti cel mai slab. esti un copil, esti timid. vei invata cu timpul, la fel sunt inca alti zece in fiecare zi numai pe acest site. nu esti singurul.
sa fii delicat cu ea si ai rabdare. lasa-i timp sa se gandeasca la tine.
nu ai ce sa astepti pana termina de vorbit. te duci direct la ea, iti ceri scuze ca intrerupi si o intrebi daca ii poti spune ceva in particular si te plimbi cu ea. nu pe fuga
nu mai gandi atata. daca stai dupa o femeie pana-si termina povestile...he he. faci barba
sa nu uiti sa zambesti frumos. fii natural, asa cum esti cu orce alta fata (verisoara, sora, vecina) daca esti speriat ea va crede ca esti nervos sau cine stie ce va crede.
Sfatul meu este sa iizici direct ce vrei de la ea pentru ca ea din cate am citit eu este nu stiu cum sa zic rusine sau pur si simplu o enrvezi poate nu-i place de tine sau te place si nu stie cum sa iti spuna...