Hmm, in primul rand eu iti recomand sa lasi horoscopul si superstitiile si sa iei Biblia, este mai sanatos dpdv spiritual. Plus ca, daca ea tine post, si ea este credincioasa. Nu ai gresit cu nimic ca nu i-ai spus una alta, vei putea sa-i scrii pe mess tot ce ai gandit atunci.
Domnul fie cu voi.
Incercarea moarte nare...intra si vb ca ea pe mess si spune-i ceea ce simti pentru ea inainte sa fie prea tarziu si sa gaeasca pe altu...asa ca spune-i
Da-i add pe mess si scrie-i cine esti. Spune-i ceva de genul "Buna, eu sunt X, nu stiu daca ma mai tii minte, ne-am intalnit la firma Y (acolo unde lucreaza mamele voastre) si am facut rost de ID-ul tau pentru ca mi se pare ca esti o fata foarte draguta si desteapta. Vrei sa mai vorbim din cand in cand?"
Zic si eu, s-ar putea sa mearga Anunta-ne cand se intampla ceva.
Bafta!
Estin tare sensibil si ai un suflet bun. eu cred ca te place dar, stii si tu cum sunt fetele (cred). eu cred ca ea este foarte emotiva deoarece nu ti-a spus nimic (adica ca(nu) te place. invit-o la o plimbare si incearca sa o convingi sa vina. apoi, daca ea vine, sa ii multumesti mult. apoi asezati-va pe o banca amandoi. ia-o de maini si spune-i sa nu se sperie si zii oful
succes!
Din cate ai scris mai sus, nici ea nu e chiar atat de indiferenta; cel mai bun mod de a te mai intalni cu ea cred ca ar fi sa se vada intr-o zi mamele voastre si sa va ia si pe voi
mai vorbiti mai una alta si ii ceri si numarul si nu stiu mai vb la telefon si ii si zici ca tu esti ala de pe mess si bla bla bla...
Sa sti ca ca si fetele sunt timide in felul lor dar timiditatea e punclul slab in relatisi poate ca e putin ciudat ca ai primit id-ul de la cunostinte.eu le cer baietilor in fata desi jnu zic ca nu-s timida unori. oricum asa e la prima dragoste nu pot sa zic ca stiu daca ea te place sau nu dar iti pot spunde ca ai putea sa te inbarbatezi si sa incerci sa ii areti ce baiat COOL esti