Bucura-te de moment. Panica si stresul spun ca nu te bucuri, ca ai prefera sa nu te afli acolo.
Man cu carcater de genu nu va sta o fata cu tine,trebuie sa fi barbat ma intelegi, ce stres are un barbat? ai multe frici, esti o persoana fricoasa, daca vei sta cu ea isi va fi frica ca te va insela, frica e cel mare dusman sa stii si cateodata un bun prieten totul e sa gandesti rational, fi relaxat man e normal sasi bata inima sa te pierzi in ochii ei, stiu senzatia noi barbati ne ascundem sentimentele ca sunt slabiciuni
Pentru a iesi din incurcatura ai putea sa-i explici ca tu fiind un baiat foarte atent, galant, pedant, care apreciaza puterea de discernamant si intuitie a fetelor, ai curiozitatea de a afla in ce mod ar decurge o intalnire condusa de ea si din acest motiv esti dispus/ca doresti ca intalnirea sa se desfasoare dupa placul si dorintele ei. Sunt aproape convins ca orice fata ar/va accepta ca intalnirea sa se desfasoare conform unui astfel de scenariu. Bafta.
Relaxează-te! Ce se poate întâmpla? Dacă îşi dă seama de emoţiile care te încearcă, tratează-le cu amuzament încă de la început. Te trec transpiraţiile? Spune-i cât de sexy e şi cum a încins ea atmosfera. Îţi tremură picioarele? Invit-o la dans. Fii tu, cât mai natural, doar vrei să atragi persoana potrivită, nu?
Sa te iubesti asa de mult pe tine incat sa fie din reflex treaba " Oh, iar trebuie sa ies cu nasoala asta "... Si atunci o sa fie super atrasa de tine. Pana atunci ma gandesc ca mai e mult, deci pentru inceput, nu-ti mai fa planuri gen : cum o sa mearga intanirea ( o sa se aseze acolo eu o sa spun aia, ea o sa rada, la final o pup, bla, bla ) Lasa chestiile cu vizualizarea, nu gandi prea departe!
Cel mai bine e sa te duci acolo, fara nici un plan, are natura ce sa-ti ofere dupa
Pai in primul rand chestia pe tu o patesti. si esti incordat se numeste emotie.Este ceva normal, si eu mai sunt emotionat cand umblu cu prietena mea de mana deoarece se uita oamenii suspect la noi.Si ma inrosesc, cu timpul o sa va sarutati, mangaiati etc..si nu o sa mai fii "rusinos".