Da.
Chiar daca prima mea indragosteala a fost un esec si eram pe punctul sa ofer mai mult unui om ce isi batea joc de mine, chiar daca nici a doua alegere a mea nu a fost cea mai inteleapta m-am adunat si iubesc iar.
Nu stiu daca nici asta nu va merge ce voi face pentru ca nu pot baga mana in foc pentru nimic.In fond nu are cu ce sa imi fie rusine.
Prima relatie nu a impicat contact sexual pentru ca m-am desteptat la timp, a fost o relatie de 8 luni sau mai bine.A doua a fost serioasa si a implicat tot ce trebuie ca am stat 8 ani impreuna si asta de acum care e din nou serioasa.Nu bag toti barbatii in aceias oala si nici nu ma disculp in toatalitate de vina.
Treci peste faptul ca ti-a dat ignor, si nu mai pune intrebari ce provoaca oamenii la discutii in contradictoriu.
Nu trebuie sa stea nici un om cu o disperata, nu trebuie nici un om sa fie cu cineva cu care nu vrea sa fie asta e clar.Dar nici sa umbli toata viata din floare in floare si sa iti bati joc de care cum pe unde apuci nu este o treaba buna.
Daca o fata (sau un baiat)nu are experienta in ale sexului nu te juca cu ea (el)ca nu este frumos. Daca tu crezi ca poti sa o ajuti, inveti etc ok, convinge-o sa se culce cu tine, fi langa ea sa nu fie singura sau sa se simta naspa etc daca asta e ceia ce isi doreste.Dar daca nu esti capabil nu te juca cu sentimentele unui om si mai ales a unuia fara experienta ce e predispus sa puna suflet.
Stiu ce spui tu.Dar eu ma refeream mai mult la faza cu poligamia.
Da i-a spus fetei ca vrea sex, ca a fost dezamagit si de atunci nu mai cauta relatii.Da ea fiind fara experienta si indragostinduse de el s-a gandit ca poate forma o relatie.Nu a vrut sa formeze o relatie pentru al distruge pe el, vroia doar sa simta si el pentru ea ce simte ea pentru el si nu s-a putut si gata.
De ce trebuie sa facem o mare filozofie.
Da.
Chiar daca prima mea indragosteala a fost un esec si eram pe punctul sa ofer mai mult unui om ce isi batea joc de mine, chiar daca nici a doua alegere a mea nu a fost cea mai inteleapta m-am adunat si iubesc iar.
Nu stiu daca nici asta nu va merge ce voi face pentru ca nu pot baga mana in foc pentru nimic.In fond nu are cu ce sa imi fie rusine.
Prima relatie nu a impicat contact sexual pentru ca m-am desteptat la timp, a fost o relatie de 8 luni sau mai bine.A doua a fost serioasa si a implicat tot ce trebuie ca am stat 8 ani impreuna si asta de acum care e din nou serioasa.Nu bag toti barbatii in aceias oala si nici nu ma disculp in toatalitate de vina.
Nu era vorba despre el... ai greșit filmul. Era doar o întrebare ipotetică.
Ea s-a indragostit, asa se intampla cand te indragostesti avand in vedere ca si el o baga in seama ea fiind neexperimentata interpretaza gresit avansurile lui. El nu este este de judecat ca nu vrea relatie dar poate ca e mai bine sa evite sa fie cu o fata indragostita si fara experienta
Eu asa am înțeles din postarea ei, fata era fără experienta, credea ca dacă ii oferă sex fiind și primul acesta se va îndrăgosti de ea măcar puțin, dar ceea ce nu știa ea e ca lucrurile nu stau asa. Un băiat când te place cu adevărat îți arată înainte. Nu o judeca asa aspru, fetele când se îndrăgostesc la fel ca și băieții devin ușor disperați, e normal mai ales la început când nu prea știi cum e cu dragostea asta
beausingurlamasamea întreabă: