Nu poți sa pui la zid o femeie cu un copil pentru ca suflețelul nu are nicio vina, dar poți sa te abții de la gesturile făcute dacă consideri ca între tine și aceasta femeie nu poate fi mai mult. Gândește-te bine ce faci pentru ca faptele tale pot avea consecințe, nu are rost sa îți bați joc de cineva. Dar, în situația în care tu ai vrea sa o ai pe aceasta femeie doar pentru o noapte deoarece ai menționat ca ți-a creeat o stare buna ajungând la masturbare, trebuie sa îți asumi orice s-ar întâmpla deoarece ea a spus ca nu vrea sa fie văzută cu altcineva, de unde reiese ca nici ea nu ar vrea sa fie folosita. Mai bine menține o relație de amiciție decât sa ii faci speranțe false. Încurajeaz-o, fa-I vizite plăcute, dar toate pana la o limita dacă gândurile tale nu sunt serioase.
Spunandu-ti ca dorea sa te vada, dar inca nu vrea sa fie vazuta cu altcineva, mie mi se pare ca voia o partida de sex fara obligatii. Analizeaz-o logic: te-a invitat la ea si a condus situatia catre sex, fara sa iti ceara in prealabil sa aveti vreo conversatie legata de natura relatiei voastre sau de implicatii. Eu cred ca avea si ea nevoie de o partida zdravana de sex ca sa-si mai potoleasca hormonii, iar tu in loc sa-i oferi ceea ce avea nevoie ca sa-si "stinga focul", ai pus frana si ai limitat lucrurile la masturbare reciproca.
Daca nu te mai duce pe la ea, nu te folosi de eaOricine e mai fericit daca isi asculta constiinta care il indeamna sa evite implicarea sexuala in afara casatoriei.
Ce sa zic... ii explici ca ai vrea ceva sex sau taci din gura faci sex si dupa ii zici.
SongKangfan1 întreabă: