| clauclau_6191 a întrebat:

Am cunoscut o fata draguta, care imi place, am inteles de la cineva ca are o relatie cu un barbat insurat de 2 ani, nu stiu ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Probabil tine la aceea persoana chiar daca este insurat dar insa nu va dura mult. o duce cu minciunica:-J
Daca o placi de ce nu incercii sa te apropii de ea sa ai o conversatie cu ea...si sa ii spui ca iti place de ea, ca o simpatizezi...
Macar incearca sa vezi si parerea ei ca nu ai nimic de pierdut
Succes

Adelyyy!

10 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Cum nu stii? Cucereste fata si oferai un viitor langa tine, daca iti place de ea.cu barbatul ala insurat poate are sau poate un are un viitor langa el.asa ca daca tu o placi si o sa fii cu ea, ea va lasa barbatu ala in pace cu familia lui si asa te impaci si pe tine si nu se strica famiilia barbatului insurat. Dar trebuie sa ai grija cu ea, daca sa incurcat cu un barbat insurat nu se stie ce fel de fata e.Bafta!

| simoSTAR a răspuns:

Eu zic sa incerci. daca are o "elatie" cu un bar4bat insurat inseamna ca nu este prea ok intre ei(din moment ce el are obligatii, o familie, poate si copii) si daca incerci poate te simpatizeaza si ea si isi da seama ca merita ceva numai al ei.se spune ca singurele regrete in viata sunt riscurile pe care nu ni le-am asumatwinking

| zeeeeeex a răspuns:

Pai ai 2 variante:
1. Vezi-te de treaba ca din moment ce are o relatie de 2 ani cu un barbat insurat iti poti da seama cat de mult se respecta pe ea de ii convine sa fie a II a si cat de serioasa si fidela poate fi.

SI

2. Daca o placi si crezi ca puteti face un cuplu frumos incearca sa o faci sa isi dea seama ca ceea ce face nu e bine si ca mai devreme sau mai tarziu va destrama o casnicie.

Good Luck!

mira
| mira a răspuns:

Daca o rapesti de langa barbatul insurat, ii faci un bine. Daca nu reusesti, renunta la ea, fiindca nu merita efortul si nu-ti confera nicio certitudine.

| drumurile a răspuns:

E materialista, nu te mai gandi la ea decat daca esti mai bogat ca ala

| Linguritza a răspuns:

Dc sa incerci sa ii strici relatia ei numai ca iti place de ea? daca iti place cu adevarat de ea las-o sa alegea ea ceea ce vrea

| clauclau_6191 explică:

Am rezolvat, m-am impacat cu o fosta mai simplu asa, si cu fata am rezolvato am sunato 1 data si nu mi-a raspuns la tel, deci este clar, nu ma vrea, nu o interesez

| babyblue_8473 a răspuns:

Pai daca stai asa sa te gandesti ce sa faci...
Daca iti place mult eu zic sa risti si incerci sa o inviti la o cafea sa vezi cum merg lucrurile si daca te place si ea, poate v-a risca si ea pentru tine, 2 ani nu e foarte mult.

Succes!

| spyceygirl a răspuns:

Poate artrebui sa o abordezi putin, macar ai alva casnicia acelui barbat, poate o faci sa se indragosteasca de tine(te poti folosi si de faptul ca distruge o casatorie)...eu zuc sa nu te lasi, nu e nica serios atata timp cand el este insuratwinking

bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate are sa renunte la relatie mai ales ca aceea nu este de viitor, dar tu ii oferi un viitor?