Daca iti place tipa si ea te place eu zic sa o pastrezi, intelege ca poate nu este singura in casa, poate sta cu parintii ei, poate mai are si alte treburi, poate nu sta cu telefonul in mana tot timpul. Parerea mea este sa stai calm si sa nu te mai agiti asa ca nu iti raspunde imediat, fii in continuare insistent dar nu te duce catre penibil. Sa fiti fericiti impreuna dupa pandemia asta!
Poate ca are internet prost, ori pur si simplu e mamaie si tehnologia.
Ori poate e topita dupa telenovele si mereu pune pauza vreunui serial, ca sa iti scrie tie.
Ignora semnele astea deocamdata, pana cand iesi cu ea.
Hmm.
Ce sa faci?
E simplu, uita-te la ce mesaje ii dai tu, si incearca sa vezi ce mesaje i-ai dat atunci cand dispare.
Poate nu stii cand sa te opresti si exagerezi cu conversatia mai mult decat trebuie, prin urmare, se plictiseste si evita sa mai raspunda.
Sau poate chiar nu are ce zice cu referire la raspunsurile tale.
Aia e, se mai intampla, poate mai des decat crezi, dar asta nu inseamna ca persoana respectiva te evita sau ca nu este interesata de tine.
Când îți mai da seen, scrie asta: "Mă lași in seen ha"? sau "Daca ma mai lasi in seen dau cu papucii dupa tine"
Crede-mă... funcționează de multe ori. Asa îi arăți ca vrei sa vorbești mai mult si la un moment dat o sa se învețe. Ușor ușor va apropiați așa puțin. Acum ca trece si starea de urgență va puteți întâlni mai pe ascuns.