| cipicu92 a întrebat:

Am cunoscut o fata mai demult (aproximativ o luna), e cu mine in liceu. In timpul pauzelor ne vedem, ne tinem in brate, ne tinem d mana, etc. Azi am iesit cu ea la un suc si dupa am mers putin in parc. Ea mi-a luat capul si mi-a zis "lasa-ma sa iti arat ceva si sa imi zici daca iti place" si i-am zis bine. Ea m-a muscat usor de ureche si dupa m-a intrebat daca mi-a placut; eu i-am raspuns ca da si am rugat-o sa ma lase sa ii arat si eu ceva si am rugat-o sa se uite la mine (scuzati repetitiile) Vroiam bineinteles sa o sarut. Ea si-a dat seama de ce vroiam sa fac si a intors capul si mi-a zis: nu e momentul acum, trebuie sa ma asteptam, tin foarte mult la tine si nu as vrea sa stricam relatia de foarte buna prietenie pe care o avem. Am stat unul in bratele celuilalt o ora si ma tot atingea si imi lua mana in mana ei si ma alinta. M-a rugat sa o mai las sa se gandeasca. Ce trebuie sa fac ca sa fiu cat mai repede cu ea, dar ea sa nu zica DA doar ca sa nu ma raneasca sau sa scape de mine, ci sa o zica din dragoste. DAU FUNDAAA!

Răspuns Câştigător
| BRG a răspuns:

Salut în primul rînd nu ai spus ce vîrstă aveți voi tu și ea, în al doilea rînd părerea mea este să nu î-ți faci iluzii prea mari, poate ea vrea să fie doar amabilă și drăguță cu tine fără să se gîndească evident la ce vrei tu sex adică, eu aș zice să nu te ambalezi tu prea tare, faptul că ai ieșit cu ea la un suc sau în parc nu este o certitudine că peste o lună vei cu ea unde vrei tu, adevărul este că dacă ea te ține în brațe și face asta doar să te stîrnească și mai tare iar de fapt ea nu arte nici o intenție adevărată cu tine atunci e clar profită dintr un anumit punct de vedere de tine, iar tu trebuie să-ți dai seama care sînt pînă la urmă intențiile ei, poate este cum a spus ea cînd ai vrut să o pupi că nu vrea să strice prietenia dintre voi doi, dă-i și ei ceva timp de gîndire, dar dacă în acest timp o vezi și cu alți băieți în afară de tine, atunci nu merită să m ai investești sentimente în această relație care nu va duce nicăieri.Baftă și fi cui ochii (la figurat) pe ea, dar nu o agasa cu dorințele tale, ci lasă să vină totul de la sine, acum voi ave ti nevoie de un timp de cunoaștere, zici că o știi de o lună, nu o știi de mult timp, și în acest timp vezi în ce ape se scaldă relația voastră. Baftă și sper că ți-am putut fi cumva de folos.Cristi.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai dai o saptamana la dispozitie si daca nu vrea las-o naibii.

| MissL a răspuns:

Iti spun sigur ca fata te place din gesturi si tine la tine, doar ca nu vrea sa grabeasca lucrurile, vrea sa ia totul incet, si tu ar trebui sa o sustzi din puctul asta de vedere. Faceti "iesiri"din astea cat mai des, si continua sa te "joci" cu ea, sa o alinti sa te porti frumos cu ea si intr-o zi va avea loc si primul sarut, discuta mult cu ea despre voi doi, si spune-i cat iti este de draga si cat ti la ea, si lucrurile vor veni de la sine, si reactiile ei vor aparea, pentru ca pare genul care "le lasa greu", si asta e bine, vrea sa te fiarba pe tine, stie ca te agita lucrurile astea si ii place sa te tina asa, e desteapta, ai mare mare grija! Succes :*

| stef87 a răspuns:

Scurt: asa sunt fetele, le place sa complice orice. Vrea sa te vada cum fierbi ca un vulcan pentru ea, ca va potriviti cu adevarat. Acuma e doar joaca, asa ca bucura-te de ea! Bucura-te ca ai pe cine sa tii in brate, bucura-te ca ai cui sa mai scapi anumite complimente, marturisiri, sa-i mai faci surprize...arta seductiei big grin. Fii lup batran si ai rabdare! Daca ea e acolo, lipita de tine, sigur e ceva, insa fii pregatit de orice!
Arata ca iti pasa de ea, tii la ea, dar sa nu cazi in extrema si sa o ridici in slavi prea mult, se va uita la tine de sus! Ofera-i siguranta, incearca sa o intelegi (cand nu poti, cere-i lamuriri ca sa vada ca incerci sa o intelegi cu adevarat, ca iti pasa de ce gandeste)!
Stiu la ce te gandesti, sa nu astepti de pomana, dar ea iti ofera afectivitate mai mult decat o prietena! Bucura-te, savureaza momentele! Eu de exemplu termin facultatea iar "mademoiselle" inca e foarte nehotarata, nu stie ce sa spuna, e mult mai restrictiva decat in cazul tau tongue.
Asa ca multumeste-te momentan cu ce ti se ofera! Rabdare, batrane!

| Andruska_4790 a răspuns:

Stai linistit.din cate zici tu.te place si ea pe tine.numai ca ar trebui sa ii dai putin timp sa se gandeasca.e o decizie grea de luat. daca iti spune DA.o sa renunte la un foarte bun prieten si castiga un iubit. daca spune NU.atunci pierde un iubit.si.ar ramane cu un prieten. vorbeste cu ea. spune-i ca o iubesti...dar spune-i sa se gandeasca si ea.la voi doi.aratai sentimentele tale...fa-o sa se simta cea mai importanta fata de pe Pamant.nu iti pot spune eu cum.la asta te gandesti singurelhappy. baftahappy

| pitcrv a răspuns:

Ia-o usor cu fata ca daca o ei mai repede s-ar putea sa o pierzi, asteapto putin ca nu mori si ai sa vezi ca va fi a ta, daca incerci sa te repezi se va speria si va crede ca doar vrei sa te culci cu ea bafta

| Sweet_3291 a răspuns:

E simplu...ea te place si stiu sigur ca in cele din urma va accepta sa fie cu tine dar ia-o usor si o sa castigi o prietena si o iubita extraordinara