| cosmin986522 a întrebat:

Am cunoscut o fata pe internet acum 4-5 luni si ne intelegem foarte bine. Vorbim si la telefon si tot ea m-a intrebat daca vreau sa fiu cu ea (distanta nu e mare maxim 55 km). Eu am 17 ani, ea are 15 dar cand ii zic sa ne vedem refuza, motivul fiind ca nu vrea sa afle parinti si nu poate sa vina in oras la mine. I-am spus ca vin eu la ea sa ne vedem dar nici asa nu a vrut. Ce ar trebui sa fac?sad

11 răspunsuri:
| rucsy_7574 a răspuns:

La 15 ani nu e prea sigura ce vrea... probabil nu a avut pana acum o relatie serioasa zic asta pentru ca relatiile serioase implica tot felul de responsabilitati iar una dintre ele e "intalnirea" asta e o responsabilitate care pentru relatia voastra ar trebui apreciata la maxim pentru ca nu aveti posibilitatea de a va intalni zilnic sau cel putin odata la 3 zile. E posibil sa fie vreun moft de al ei. poate ea se multumeste cu o relatie care consta doar in a vb la telefon si messenger. spune`i ca tu ai vrea mai mult de atat si ai fi dispus sa faci o vizita pana in orasul ei neacceptand un refuz fara un motiv bine intemeiat. Pt ca nu e corect tu faci un gest dragut pentru ea si ea nu e in masura sa iti raspunda la el mai ales ca tu faci primul pas si partea cea mai grea.Gandeste`te bine.Pupici.rucsy

| Miauti a răspuns:

Ce bine pare ca ai luat teapa... maine, poimane o sa zica sa faceti sex virtual

| Ciresikaaa a răspuns:

Pai daca nu ai cum sa te vezi cu acea fata...nu stiu nu prea ar merge relatie voastra, gandeste-te si tu nici macar nu va cunoasteti doar pe internet si telefon, cam nasoala situatie!

| InoTkd95 a răspuns:

Sincer... chiar nu prea ai ce sa faci. atata timp cat ai luat-o pe toate partile si refuza, trebuie sa mai astepti putin timp si poate la un moment dat o sa vrea ea din propria initiativa sa te vada si sa te intrebe daca vii la ea. dar pana la urma motivul ei :,, cum ca ar afla parintii ei " e cam exagerata in sensul ca de ce ar afla? de la cine? puteti de exemplu sa faceti o gasca (formata si din fete si din baieti) si sa iesiti sa va plimbati prin parc, la un suc si alte chestii de genul asta. astfel nu o sa sara in ochi nimanui cum ca voi doi ati fi impreuna si nici nu ar aparea zvonuri. incercati sa gasiti ceva idei impreunahappy succes!

| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Din moment ce te-a intrebat daca vrei sa fii cu ea nu inteleg de ce nu vrea sa va intalniti... distanta nu e asa de mare, si eu am avut un prieten care statea la 50 km de mine si a fost cat de cat ok.
Poate ea se intelege bine cu tine dar nu vrea o relatie adevarata ci doar una..."pe net". Acuma nu vreau sa te descurajez dar eu am o verisoara tot de 15 ani care isi face tot felul de prieteni pe net dar nu s-a intalnit vreodata cu unul dintre ei. O face doar asa, de "fita" as putea spune.
Tu incearca sa vorbesti cu ea...intreaba-o de ce nu vrea sa va vedeti? si de ce nu vrea sa mergi la ea sa va intalniti...
Poate are ceva motive intemeiatewinking
Baftaa!

| JustMe a răspuns:

Sa renunti, fata se plictiseste si isi pierde timpul vorbind cu tine. Daca nu vrea sa mergi la ea in oras, probabil nici nu vrea sa te cunoasca.
In plus, gandeste'te ca nu o cunosti, si ca online toti suntem cine vrem sa fim.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Pai ar trebui sa va vedeti in fata mai intai.
De obicei relatiile nu se fac pe net thinking
Dar cine stie, poate merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai rabdare daca intreadevar iti place de ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

| Ariel_2658 a răspuns:

Poate inca nu e pregatita sa aiba o relatie. Ii place numai ideea de a avea pe cineva " pe net ". Sau poate ca ii e frica sa nu afle parintii ei. Eu zic sa nu mai insisti, nu ii mai zice nimic de asta un timp, daca insisti prea mult nu cred ca o sa ii placa si poate pana la urma o sa iti zica ea ca vrea sa va vedeti happy

| superstar_1935 a răspuns:

Sa va intailniti la mislocul drumului daca nu merge la o cafenea