| Danutul22 a întrebat:

Am cunoscut o fata pe internet..amandoi am fost sinceri,eu m-am descris exact,ea la fel, web si toate cele.ea a avut astazi treaba in orasul meu.ce sa ziclaughing Iubire mare, saruturi, distractie, imbratisari practic nu ne-am despartit deloc ^^ logic ca in culmea fericiri a veni momentul sa plece sad amandoi am plans si ne-am simtit ..destroyed acum nu stiu ceva e schimbat intre noi dar nu in bine sad nu stiu numai sunt aceleasi cuvinte care erau nici aceeasi voce la tel,, poate e timpul sa terminam fiindca stim ca oricum, relatia asta nu are sanse asa la distanta sad sa ne vedem din vacanta in vacanta;(( astept raspunsuri sincere

10 răspunsuri:
| florg78 a răspuns:

Nimic nu tine vesnic, dar atat cat va tine fa tot posibilul sa traiti momentul la intensitate maxima.in rest doar voi decideti, voi sunteti singuri ce sti cel mai bine ce. pana unde.cum si cat.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Dupa parerea mea, relatiile la distanta nu prea tin. evident sunt si exceptii. Daca chiar vreti sa fiti impreuna, ar trebui sa faceti in asa fel incat sa va vedeti mai des.

| Felys a răspuns:

Nu prea rezista relatiile la distanta mai ales atunci cand sunt la inceput ca la voi, momentan voi sunteti euforizati, incitati, dar o sa va treaca si o sa ganditi la rece si va veti da seama ca e prea complicat sa astepti pe cineva o gramada de timp sa il poti revedea, e mai bine sa ramaneti amici doar pe net si in rest sa va vedeti fiecare de viata lui in continuare

| Danutul22 explică (pentru Felys):

Da' dar totusi..cand ne vedem e asa de frumos..adica azi.a fost ca in paradissad dar de cand a plecat totul e mai rece poate e normal asa si o sa isi revina sad stiu ca nu rezista.dar as vrea sa mai tina macar putin... sa ne mai vedem odata suntem pur si simplu perfecti unul pentru altul si ne iubim enorm sad despartirea ne-ar marca pe amandoi..life sucks

| BlakeLively a răspuns:

Relatiile la distanta rezista,daca exista iubire. Insa daca nu crezi ca mai rezisti sa o vezi foarte rar, explica-i, va intelege. Dar totusi ar trebui sa te multumesti cu ce ai, altii care sunt singuri ar vrea ce ai tu, indiferent cat de mare este distanta.

| teateutza a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=cdcUqmv_YRk sa asculti melodia asta si sa stii ca o sa simti ce trebuie sa faci, dar sa o asculti pana la capat

| Danutul22 explică (pentru teateutza):

Deci chiar am plans...iti multumesc mult..chiar m-a ajutat ^^

| teateutza a răspuns (pentru Danutul22):

Ma bucur ca te-a ajutat, sper ca acum stii ce trebuie sa faci incontinuare, muzica repara multe daca stii sa o asculti, nu ezita sa imi spui cand mai pu vreo intrebare, sa ma accepti

| mini35 a răspuns:

Obstacolul care este intre relatia voastra e distanta dar chiar si cu asta tot puteti fi impreuna singura solutie este sa incercati sa va vedeti mai des si sa nu uiti niciodata ca iubirea trece peste univershappySper ca am fost de ajutor am cam exagerat putin dar am vorbit din inimahee hee

| monicaangel a răspuns:

Ca o relatie la distanta sa reziste trebuie foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte mult efort. Si din cate vad nu esti dispus sa-l depui. Asa ca mai bine incheiati cu "relatia".