Nimic nu tine vesnic, dar atat cat va tine fa tot posibilul sa traiti momentul la intensitate maxima.in rest doar voi decideti, voi sunteti singuri ce sti cel mai bine ce. pana unde.cum si cat.
Dupa parerea mea, relatiile la distanta nu prea tin. evident sunt si exceptii. Daca chiar vreti sa fiti impreuna, ar trebui sa faceti in asa fel incat sa va vedeti mai des.
Nu prea rezista relatiile la distanta mai ales atunci cand sunt la inceput ca la voi, momentan voi sunteti euforizati, incitati, dar o sa va treaca si o sa ganditi la rece si va veti da seama ca e prea complicat sa astepti pe cineva o gramada de timp sa il poti revedea, e mai bine sa ramaneti amici doar pe net si in rest sa va vedeti fiecare de viata lui in continuare
Da' dar totusi..cand ne vedem e asa de frumos..adica azi.a fost ca in paradis dar de cand a plecat totul e mai rece poate e normal asa si o sa isi revina stiu ca nu rezista.dar as vrea sa mai tina macar putin... sa ne mai vedem odata suntem pur si simplu perfecti unul pentru altul si ne iubim enorm despartirea ne-ar marca pe amandoi..life sucks
Relatiile la distanta rezista,daca exista iubire. Insa daca nu crezi ca mai rezisti sa o vezi foarte rar, explica-i, va intelege. Dar totusi ar trebui sa te multumesti cu ce ai, altii care sunt singuri ar vrea ce ai tu, indiferent cat de mare este distanta.
Http://www.youtube.com/watch?v=cdcUqmv_YRk sa asculti melodia asta si sa stii ca o sa simti ce trebuie sa faci, dar sa o asculti pana la capat
Obstacolul care este intre relatia voastra e distanta dar chiar si cu asta tot puteti fi impreuna singura solutie este sa incercati sa va vedeti mai des si sa nu uiti niciodata ca iubirea trece peste universSper ca am fost de ajutor am cam exagerat putin dar am vorbit din inima
Ca o relatie la distanta sa reziste trebuie foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte mult efort. Si din cate vad nu esti dispus sa-l depui. Asa ca mai bine incheiati cu "relatia".