Fratee din cate ai zis te place nu te'a intrebare daca esti interesat i'ai zis poate ea a zis sa va int la o cafea.pai ce mama dracu rezultaa)
esti nebuna scoate fata in oras undeva intr'o cafenea sau undeva unde nu e prea multa lume si gtaa a tha e) daca vr mai multe sfaturi baga ici yo_numay_yo_clau vb ca mie imi place sa vb despre astea)
Nu o aborda asa ca nu stii sigur daca ii place de tine sau nu.cauta alt loc nu la scoala.si spune-i detaliat ce simti pentru ea. trebuie sa o ridici in al 9-lea cer.fii romantic dulce si alegeti cuvintele. da si nu o saruta din prima numai daca crezi ca si ea vrea sarutata.
Daca te place si ti-a spus sa va intalniti atunci fa pasul cel mare... spune-i cateva lucruri dragute si niste glumite si apropie-te din ce in ce mai mult de ea...cred ca o sa simpta ceva sper ca ti-am fost de folos! fundita?
Zii asa wa dar sa nu-ti dea o palma peste fata(I want to have sex with you) asa am procedat eu si a mers m-a sarutat ICERCATI SI VOI
Pai daca tu crezi ca te place si tu o placi pe cine mai astepti? du-te la ea invit-o dar cu sarutu las-o dupa intalnire...mai bine sa ii spui in privat ca o placi decat in public.nu stii cum va reactiona dar daca este cum ai descris tu situatia ar fi totusi mai bine sa ii spui ca o placi dupa ce ati fost la o intalnire.nu?(funda?)