| bahoi a întrebat:

Am cunoscut o fata pe la liceu in grupul meu de prieteni si mi-a placut dar nu am vb mult si mai nimic adica 2-3 minute dupa care am plecat. I-am cerut la un baiat sa imi dea idul ei si am bagat-o in lista. Peste 2-3 zile mi-a dat add, i-am spus cine sunt si am intrebat-o ce mai face. In gluma am intrebat-o ``cum stai cu dragostea?`` si ea a spus in engl. : ``I have no boyfriend` si a mai spus ``Why are you interested in?`` eu: am zis `maybe``dupa care a spus pai hai sa ne intalnim la o cafea odata si ma gandesc ca ii place de mine daca a spus asta ( nu a ramas stabilit cand ne vedem) si vreau sa ma duc la ea in clasa. sa o chem pe hol si sa ii spun ca o plac si finalul sa fie cu sarut dar nu stiu cum sa ii spun asta...HELP dau funda

5 răspunsuri:
| adrianajollie a răspuns:

NU!
nu face asta primul arut trebuie sa fie intr-un loc mai intim sau...
de ce nu ii dai intalnire... de exemplu weekendu viitor o inviti intr un club/pub/bar/lunge ma rog... ai grija sa platesti tu toata consumatia. Vorbiti aberati chestii incerci s`o iei in brate vezi cum reactioneaza daca nu vrea las`o, mai incerci o data inainte sa plecati. o poti conduce acasa si abia atunci sa se intample ceea ce vrei tu happy sau ii propui sa va mai plimbati putin. Daca insa nu ai rabdare pana la final poti incerca direct acolo in locul in care o invitihappy
Ai vreun loc preferat ca de exemplu un colt dintr`un parca, acoperisul unui bloc? daca da o poti duce acolo si`i spui ca pentru tine locul ala e special e nu stiu cum nu stiu c si o saruti!
BAFTA!
Fundabatting eyelashes?

| Cjay a răspuns:

Bai fratilor voi credety ca o fata e cautata doar de un baiat pai nu il puneti pe asta sa stea pana peste 1 an si dupa sa o intrebe

| MeMyseIf a răspuns:

Ohooo... poate te grabesti, nu crezi? voi abia incepeti a va cunoaste reciproc si ca sa o cuceresti nu e de ajuns sa o bagi in lista, dupa care sa o chemi in hol sa-i spui c-o placi si apoi s-o saruti...De unde poti sti ce reactie poate avea dupa acele cuvinte si inca un sarut? MAi bine mai lasa sa treca ceva timp, afla cum iubeste sa fie cucerita, petreceti mai mult timp impreuna si apoi totul va veni de la sine etc, etc.BAfta!

| MiniEmoTion a răspuns:

Tu vrei sa o chemi neaparat in holul liceului?
Nu este prea recomandat, mai bine incearca sa ii dai o intalnire in parc, sau intr-un anumit loc mai putin... public(In parc, de obicei este normal sa vezi 2 persoane sarutandu-se)
Dar fa-i un mic cadou...cateva flori.sau eu stiu... ce crezi tu ca ii place ei.
Nu ii spune din prima ca o placi, cauta momentul potrivit, si totul va iesi bine.
Sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te duci la ea in clasa nu cred ca e o idee buna... ar trebui sa o suni sau sa vorbiti pe net, spune-i ca vrei sa va vedeti, stabiliti data si iesiti la o cafea. Acolo spune-i ca e frumoasa si ca o placi, spune-o frumos si sincer ca sa te creada, cu vrajeli si falsuri nu ajungi niciunde. Poarta-te frumos cu ea altfel o pierzi happy