Si eu am patit ceva de genul asta.eu zic sa nu ii dai asa de mare importanta decat dupa ce va cunoasteti mult mai bine...sau poate sifie vre`un coleg sau "prieten" de`al tau care nu are ce face si ia pozele de pe net...parerea mea e ca e imposibil sa te "indragostesti"de o fata sau un baiat numa dupa ce i`ai vazut poza. succes!
Nu poti iubi pe cineva pe care nu-l cunosti macar, ca sa nu mai vorbim ca trebuie formata o legatura intre doi oameni pentru a se ajunge la iubire.Doar e atrasa fizic de tine si de imaginea pe care o afisezi si atat.
nu poti sa zici nici ca e inebunita dupa tine nici ca face misto pana cand va intalniti, ai grija ca si eu am muscat faza asta, in poze e cineva in realitate. o.0 nu vrei sa stii . Propune-i sa va intalniti si propune-i sa vorbiti la telefon, acolo iti dai seama mai repede daca face misto sau nu! Succesuri!
Frate... relatile pe net nu merg.)) Sa te intreb ceva de exemplu tu de unde stii ca poza pe care tia aratato este a ei? Oricum daca vrei o prietena fa-ti in realitate nu pe net Pentru ca te asigur ca no sa mearga nimic pe net
Mi-e cam greu sa cred ca s-o fi indragostit ea la prima vedere de o poza, dar ma rog... Nu poti iubi un om doar pentru cum arata, ci si pentru cum este in interior. Eu zic sa o lasati mai moale, trebuie sa va cunoasteti mai intai, sa vezi ce fel de fata e, cum se poarta, cum vorbeste, mai ales pentru ca sunteti departe. Eu nu prea cred ca DEJA te iubeste cu adevarat, dar tu stii cel mai bine.
Cine stie. poate chiar te place dar asta nu inseamna ca te iubeste oamenii mereu confunda faza asta.adica : te iubesc! cu te plac!
Mutubal întreabă: