Aici e problema frate nu ai facut chino cu ea, si te vede ca pe un amic, de aia nu mai vrea sa iese cu tine, ai intrat in frendzone, zona de prietenie, daca vrei sa te mai vezi cu ea, trebuie sa iesi de acolo. Laso cateva zile no mai cauta deloc, doua saptamani chiar, dupa incepe din nou, daca nu-ti raspunde, mai laso doua zile, si ia-o cat mai direct posibil, fara so lungesti cu povesti direct si la obiect. Si fa si tu chino in pana mea, facand chino sansele ca sa ajungi in frendzone scad dramatic de mult, uiatete in ochii ei ia-o de mana, si ea o sa vada ca pentru tine e ceva normal asta, si se va simnti bine in legatura cu asta, deci deacum mai des chino la intalniri. Bafta
Cauta alta -dragoste cu forta nu se poate. Eventual daca zicea sa o lasam pe alta zi era ok insemna ca nu poate, dar totusi va vedeati.
Mersi marian, esti cel mai tare frate.de acum asa fac, o ignor un timp si dupa bag tare sa ne intalnim si acolo bag kino la greu. daca iese bine, daca nu, next
La cum ai povestit aici eu am impresia ca esti frustrat rau si tinzi spre violenta. poate ma insel, dar asa te simt.
daca ea nu e interesata sa se vada cu tine, si tu VEZI clar asta, de ce te mai chinui? unde vrei sa ajungi?
Chino? Asta ce mai inseamna? Oricum, eu zic sa o lasi in pace, daca te evita e clar ca o vei irita si mai rau daca o mai cauti. Si eu fac asta cu unii oameni si imi vine sa-i strang de gat cand vad ca nu ma lasa in pace. Asculta sfaturile fetelor mai, doar ai deaface cu o fata, nu?
Chino/kino inseamna atingeri,luat de mana,etc.da, o sa o las in pace o perioada gen doua saptamani, vad daca vine ceva de la ea intre timp, daca nu, nu
Aoleo,de unde le gasiti pe toate...S-ar putea sa te intrebe daca esti suparat pe ea, dar asta nu inseamna neaparat ca vrea ceva de la tine. Poate vrea doar sa se asigure ca nu te-a ranit cumva, asa ca ai grija ce iti mai zice apoi. Daca e tot distanta, in mod sigur vrea doar o relatie de amicitie de la tine
linarkfts întreabă: