Nu ti-a mai dat mesaje pentru ca pusese ochii pe tipul ala si s-a luat cu vrajeala. Asta e un semn ca nu o interesezi foarte tare. In al doilea rand, tu daca o placeai, de ce nu ai ramas atunci cu ea? De ce sa treci MAI TARZIU pe la ea? Ca fata m-ar deranja ca baiatul cu care am nu vrea sa stea cu mine si imi da mesaje. Poate de aia s-a si reorientat. Sun-o sau da-i un sms si vezi cum reactioneaza
Eu cred ca nu i-ai placut atat de mult. Insa sunt sanse ca ea sa doreasca ca tu sa faci primul pas. Mai incearca o vreme sa mai conversati si daca nu iti raspunde deloc la mesaje nu o mai cauta. Daca iti da un semn inseamna ca te place si ar trebui sa continui. Mult noroc!
Buna. Inainte sa tragi concluzii pripite, ar trebui sa analizezi mai bine situatia. Poti vorbi deschis cu ea despre asta, sa ii spui ce te deranjeaza. Ar fi aiurea sa rupi orice legatura cu ea si dupa sa afli ca tipul respectiv era frate, verisor sau altceva asemanator. Poate ea considera ca a dansa cu alt baiat nu e ceva atat de rau precum consideri tu . Succes cu asta! :*
RRSecularHumanist întreabă: