anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut o tipa pe Facebook, ea fiind prietena unei prietene. Am iesit impreuna intr-o seara, a fost chiar ok, aparent ne-am inteles bine. Saptamana viitoare urma sa ne vedem din nou. Acum 2 seri, s-a nimerit sa fim amandoi in acelasi club. Nu stiam exact unde e celalalt, clubul fiind foarte mare si plin, asa ca ne dadeam mesaje. La un moment dat, ne-am intalnit din intamplare pe la bar si am stabilit sa trec pe la ea la masa mai tarziu. Numai ca dupa aia a incetat sa mai raspunda la mesaje si de cate ori ma uitam dupa ea, dansa cu un tip din grupul ei. Dupa o vreme, am plecat.
Intrebarea e: ce ar trebui sa fac acum? O mai caut sa iesim? Astept sa dea ea un semn? Sau o las balta (ceea ce sunt foarte tentat sa fac, considerand ca nu imi place deloc sa fiu ignorat)?

7 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Nu ti-a mai dat mesaje pentru ca pusese ochii pe tipul ala si s-a luat cu vrajeala. Asta e un semn ca nu o interesezi foarte tare. In al doilea rand, tu daca o placeai, de ce nu ai ramas atunci cu ea? De ce sa treci MAI TARZIU pe la ea? Ca fata m-ar deranja ca baiatul cu care am nu vrea sa stea cu mine si imi da mesaje. Poate de aia s-a si reorientat. Sun-o sau da-i un sms si vezi cum reactioneazahappy

| dannyl a răspuns (pentru raluk27):

Eram la ziua surorii mele, cu gasca mea, nu puteam sa stau pe langa ea. Dar da, probabil ca in rest ai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Clar! nu prezinti interes pentru ea, dar ar putea sa te surprinda, daca tipul ala o lasa iar ea sufera s-ar putea consola in bratele tale, sa nu bagi inima la inaintare ca e de rau laughing

| Mymiii a răspuns:

Eu cred ca nu i-ai placut atat de mult. Insa sunt sanse ca ea sa doreasca ca tu sa faci primul pas. Mai incearca o vreme sa mai conversati si daca nu iti raspunde deloc la mesaje nu o mai cauta. Daca iti da un semn inseamna ca te place si ar trebui sa continui. Mult noroc!

| Nobody35 a răspuns:

Buna. Inainte sa tragi concluzii pripite, ar trebui sa analizezi mai bine situatia. Poti vorbi deschis cu ea despre asta, sa ii spui ce te deranjeaza. Ar fi aiurea sa rupi orice legatura cu ea si dupa sa afli ca tipul respectiv era frate, verisor sau altceva asemanator. Poate ea considera ca a dansa cu alt baiat nu e ceva atat de rau precum consideri tu happy. Succes cu asta! :*

| dannyl a răspuns (pentru Nobody35):

Daca doar dansa cu ala, nu ma deranja, e problema ei, nu suntem impreuna...si eu am dansat cu fete din grupul meu. M-a deranjat ca nu a mai raspuns la mesaje.

| Nobody35 a răspuns (pentru dannyl):

Ti-am zic ce cred : ar trebui sa discuti deschis despre asta pentru a afla motivul. happy Fa ca discutia sa fie una normala, relaxata, ca sa nu para ca esti gelos :d.