| Rhaul90 a întrebat:

Am cunoscut o tipa pe net acum 2luni și de atunci vorbim zilnic și 12ore și ne punem semne ca pupici și inimioare tot timpul, ceea ce până acum mi se părea aiurea să faci. Suntem din orașe diferite și în sfârșiț am reușit să ne vedem. Prima întâlnire a fost ok, am imbratisat-o și pupat-o pe obraz de la inceput pentru ca deja simțeam ca am vorbit suficient de mult și ne cunoaștem multe secrete. La final la fel, sărut pe obraz și îmbrățișare. Azi am convenit să ne vedem iar, ca apoi eu plec din nou acasă. Întrebarea mea e: din cauza timpului scurt și a faptului ca simt ca ar trebui să fac asta (ea a zis ca niciodată nu va săruta prima pe cineva), e ok oare să o sărut pe gură (ușor nu cu limbă) la începutul întâlnirii? Vreau ca apoi să mă pot bucura de ea și nu să mă gândesc doar la sărut și să îi dau de înțeles ca vreau să o relație. Mersi și scuze pentru repost dar prima dată nu s-a scris totul happy

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

atâta timp cât simți să faci asta, da, e ok.

| R0R0 a răspuns:

Da. Sarut-o

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Saruta fata, faza cu "eu nu sarut prima data pe nimeni" e un fel de "hai odata saruta-ma tu, fa-ti curaj"! Deci, stii ce ai de facut.